Tokia situacija sedint US ..

Tokia situacija sedint US …

Tai va yra toks reikaliukas. Sedziu statuose jau 2.5 metu. Dabar turiu studento statusa, mokausi univere. Dalykas yra toks kad tevai turi zalia korta, kai ja laimejo pries 2 metus, man buvo 22mNežinau Buvau pas viena advokate, ji sako kad gausiu zalia korta kazkur po 5 metu, kai bent vienas is tevu taps pilieciu. Bet as girdejau , kad kai tevai turi GC, vaikai gali gaut ir greiciau.
Tai va labai domintu, gal kas zino apie tokia situacija, arba yra susidures? Gal kokiu geresniu naujienu man turite?ŠypsenaDekingas uz patarimus bei nuomones.

Deja, turiu nuliudinti. Tevai, turintys zalia korta, negali pretenduoti i sheimos susijungimo procesa su vaikais, kuriems daugiau nei 21m. Ne ka geresne situacija bus jiems gavus ir pilietybe. Istatymas teigia kad sheimos susijungimo procesas galioja nevedusiems tevu vaikams iki 21m.

Jei tu turetum JAV pilietybe, tu galetum kreiptis del savo tevu legalizavimo. Deja, atvirkshtinis procesas yra neimanomas.

tu cia klysti tai tikrai.

o jei tevai keletas metu jau be statuso sedi, tai ka nors sudaro ? lyg girdejau, kad nieko baisaus ?

Nu kaip nieko baisausŠypsena Reikes gerai pasibylineti jiems su ins per advokatus. Taip man sake mano advokate.
Siaip labai geras puslapiukas kur radau visokiu idomybiu apie imigracija!
http://www.visalaw.com

klintono istatimas 244 gyminiu susiliejimas.tevas arba vaikas turi tureti zalai korta to ir uztenka metu cenzo nera.
gaila dabar ta istatima bushas pristabde neribotam laikui.
daug lietuviu bande taip tvarkytis-dabar teks palaukti(neribota laika)