tobulibe
buvau turgui apziuret kas iseina uz iki koki 20klt
TOYO koreshas tiuningmasteris
isheina trys nenujoti CC7
doktore, jamk autbeka! Gera masina: )
kregzde uz 20kLt? protelio ner? ar siauliuose geresniu masinu nera, beje BRC vel ispardavima padare gal ten ka paziurek, uz 20 kelios visai nieko yra , tik reik ziuret koks stovis
autoritetas>nesupratyngas daliwis esi foto siaip is turgaus. sharr>impreza ar legacy? siaip nx man outbackas ir awd…ne kaime gyvenu. o kas brc? japonu nulis,vien muziku dziaugsmai
imk mana primera, japonas ir as mielai uz 20 ji tau parduociau
plia pamastymai tokie: nenusimato,kad ateityje geres gyvenimas,todel linkstu daugiau prie miesto masinos,kad butu ekonomiska,nebrangus aptarnavimas ,patvari. net porsas su spuogiuku pradejo vazinetis
bl kai Šeulej jau “TOKS MIESTAS” tai ten su Chevrolet Suburban be parkiu gali važinėt. Pirk kas patogu. Persikelsi Paryžiun ar Romon, tada galėsi žiūrėtis Aygo ir pan.
nenusisnekek. lengva siulyti kai ne is savo pinigu reikes pilti i tai kas patogu
Pirk žmonai koki Focus, Golf mk IV ir pan. Tikrai bus patenkinta
golf …radai kam VAG produkcija kisti
Civic, Almera, Corolla, Bravo, A3, 307, Xantia - va kiek puikiu ir patogiu moterishku automobiliu
Atkreiptinas dėmesis į 307. Turi vaikiškų lygų, bet padarytas l. patogiai (jei turi mažų vaikų) ir gražiai (naudojamos medžiagos ir pan.)
cia kur nors Siauliu aerodrome sitas turgus randasi?
pripazink Dr, uzveltu koks ne itin tavo megstamas dalyvis taip apie japonus, o jai dar konkreciau apie honda, tai turbut nesiveldamas pats y didesnes kalbas uzdetum ban`a… Uzkliuna cia pastebejau labai daug kam tie liaudies vagonai, tik nelabai suprantu del ko… Ir taip aisku juk, jai tokiu masinu daug, tai ir zmoniu jas vairuojanciu ivairove didele, bet sukonkretinti vw,audi… kaip muziku dziaugsma tai cia reikia tureti kazkoki tuscia nusistatyma butent pries ta marke…
doktore, jei nori mazos ir ekonomiskos, mano variantas butu alfonsas 147 blia geri automobiliukai, ale kainos ju palyginus