To Piano 2

To Piano 2

Prisitaikėlė turi neblogą liežuvį. Čia atsarginis variantas, jei vieno užpakalio bus maža… Mirkt

Išsigimė džentelmenai šiais laikais… Vienoms gėles dovanoja, o kitoms užpakalius rodo… Radvile… Nekaltas Kaip manai, šios foto neprasilenkia su elementaria etika?.. Nekaltas

Tada, Ledi, reikėtų spręsti kiek su etika prasilenkia tokie komentarai:

Arba:

O kai tave įžeidinėja, ką tu darai, Radvile? Nuolankiai tyli?

Arba dar:

Matai, Ledi, nei apie mane, neo apie minimą asmenę (specialiai vartoju mot.g.) nebuvo kalbama. Tačiau visi komentarai kalba apie žmogų patys. P.S. Įžeidinėjimai, kaip ir kritika, veikia tik svarbių asmenų. Pasiskaityk edos.ditos temą apie kritiką.

Pavadinimas prie foto taip pat nieko konkretaus nesako? rips komentarai taip pat?.. Radvile, jei šios foto būtų skirtos tau? Vis tiek gintum rips?

Čia ne kritika, čia - įžeidinėjimas ir pasityčiojimas kaip tu besistengtum tai užglaistyti. Gerai, moderatore. Aš pasakiau savo nuomonę. O tu žinoma daryk taip kaip manai esant teisingia. Tu gi tokia protinga.

Ledi , kazkas kazkada mego vartot issireiskima,“yra lygus ir lygesni”,tad eisiu paieskot siu auksiniu minciu autoriaus. O tu nesistebek…

stalkeri, gali nesivarginti… tu žodžiu vartotoja pratrina tvarkingai visas savo žinutes… man labiausiai Franko/Prano žinučiu gaila Šeimos klubo taisykliu aptarinejime, nei vienos nebeliko Liūdnas

Ledi , ilgą laiką ignoravau Piano kalbas apie šiknas. Bet jei žmogui ta tema maloni, jei taip atkakliai prašė…

rips, kad taip i visus prašymus atsižvelgtum Cha cha

rips, net ir su didžiausiais priešininkais, aršiausiais oponentais bendraujant galima išlaikyti deramą pagarbą ir solidumą. Žemas lygis. Nepriimčiau gėlių iš Vyras kuris su kitomis Moteris gali taip elgtis…

Ledi , kai su oponentu nepavyksta susišnekėti, belieka kalbėti ta kalba, kuria kalba jis… MirktDažnai tai duoda rezultatų: žmogus pamato save iš šalies… Mirkt

rips, tu neteisus. Būtent oponentas buvo priverstas kalbėti, atsikirtinėti tavo kalba…

rips, tau keista, jog aš stebiuosi, jog pradejus moderuot Radvilei staigiai dingo plikos šiknos? Apakęs… nori pasakyt, jog tu nededavai ju seniau ir negindavai aršiai aršiai? Cha cha

…atsikirtinėti į kalbą, kurios tiek ilgai ir atkakliai prašė Mirkt

Piano , Bitei+ pakoregavus taisykles, nuotraukoms buvo uždėti papildomi apribojimai. Ir tai įvyko ne Radvilei moderuojant. Bet jei taip nori, galėsiu asmeniškai tau dedikuoti kokia šikną, kai rasiu (jei šitų nepakanka) Mirkt