Tiuningas

Tiuningas

Gal kas gali atsakyt,kam ant meskereles dvi rites? JuokiasiRadau pas zveja ant liado Liepojoj.

Gerai su dviem ritem… Šypsena

skirtingiems valams,manau…

Maximalistas turbut Cha cha

Te paprasciausiai meskeryte luzo, o ji su integruota rite, stai senis ir pritaike ablomkus…

cia senovines meskereles, pas mano teva dar liko tokiu ten kotas su rankena ir rite integruotos neina nuimt tai norint panaudot kotuka tenka rite dasabacint nes integruotoji maza ir lieva labai.

Nors kart normalia nuotrauka su turiniu idejai Gerai

Tai taip isetu,kad MT tevas-kailis Juokiasi

Cia skyrelis “ivairios”… Te merga pusnuoge tau jau turinys? Stumi cia kazka Apsvaigęs

Visi jus kailiai Šypsena Gerai

To Kaliuha-tavo nuomone man giliai px,ir kitos busimos tavo nuomones -taip pat Cha cha

ne, koki nugriuvusi senuka Cha cha Vo cia turinys Kvankt?

Arunasbaze kaip pasakysi, bet zmogus kai zvejys nuo jauno o jam 63 metai tai yrankiu sandely daug like. Nu jei tau taip pavadinus labai smagu tai valio. Saunuolis dar ka parasyk smagaus… O jei klausimu turi gali studento paklaust apie mano teva, pasakys jis apie tevo yranga ir apranga…

dziugu tada Mirkt

Mt-kai kelis simtus LT zveju tu pavadini,tai tvarkoj,viskas zjb,nieks uzsigaut neturetu, smagu viiems turetu but-ania? Cha cha pasiziuret reik karts nuo kart i save ir savo darza Taip Apkabinimas Be to-nereikia i viska piktai ziureti-visi mes kazkokia prasme kailiai,vieni ten,kiti cia,vieni siandien-kiti ryt

MT tevo irankiai geri Gerai. patvirtinu Šypsena

As ir sakau, kad visi esam kailiai Šypsena. va atvaziuos kokis tai mandristas su generatoriais ir palapinemis ant ledo ir mes jam atrodysime primityvais - kailiais Šypsena. Tiesa, tie vadinamieji kailiai su kailinemis meskerytemis kartais daro stebuklus. O tu stovi ir ziuri isvertes lupa …