tipishki tautieciai

tipishki tautieciai

CoolŠypsena Gerai

Kazkaip tai sedziu as bare
Nuo skukos net parimus
Jauciu, kad grezia vis mane
Zvilgsniu kazkox vaikinas.

Neduodu jokio zenklo jam
Tegu drasos igauna
Gal kai ta cierka padarys
isdris paklausti vardo… Alus

Padare viena, antra, tris,
vaizduote zaisti imas,
Bet vis nejudina siknos,
svajingasis vaikinas

Nu negi as jau pasenau???
O gal per ilgas mini???
O gal nubego man akis
Iki pacios sedynes???

Ne velnio, kuzda man sirdis
Ne tavo cia problemos
Lietuvis jis.
Akim darys.
Ir eis miegoti vienas.

na, čia jau priklauso nuo įsijautimo. Aš pajutau net nuo 4 mėn, iš pradžių kaip kokie drugelio plazdenimai, o vėliau jau lyg koks gumuliukas pilve juda, ypač, kai guli ant nugaros. O dar vėliau - tikri spyriai. Bet labai labai smagu tai justi. O bendrauti galima nuo bet kada, nebūtinai, kai tik pradeda judėti. Jis, beje, visada juda, tik mamos nejaučia, nes dar mažas.

nu tai tėvo jis nepažįsta, tik mamą Cha cha Reikia artimiau susipažinti, kasdieną pasisveikinti ir viskas bus ok.

as nuo 17 savaites jauciau savo maziukes judesius Šypsena , tik jie buvo per silpni, kad jaustus pridejus ranka. Vyras juos pajuto gal tik po 2 savaiciu. Bet jau kas daresi 6-7 menesi Apakęs… Kartais pagalvodavau, kad ten ne vaikiukas, o pabaisiukas is svetimas-2 ApakęsApakęsApakęs

As pajutau 17 savaites pradzioje. Atsimenu kaip sia diena. Buvo labai bloga ir as atsiguliau paguleti. Tai ir pajautau judanti, turbut truputi pasisparde.Vyras irgi tuo pat metu buvo salia, tai suspejo pajusti. Buvo labai faina. Dabar tas kleckas 4 menesiu.

X TT :priimk urma sveikijymuGeraiGėlėsAlus,bliamba-fainiai ,maniskis spardytis pradejo kazkur apie 5men.tai iki gimimo ui ui ka pilve isdarinejoCha chaCha chaCha cha Sekmes tetusiui busimajam DovanaKietas

eh… kaip smagu stebeti laimingus tevus Šypsena

O pati ką…

pati kolkas galiu dziaugtis tik katinu … Nustebęs

O as kažkodel nemegstu katinu, nors bute katinuką geriau laikyti nei šunį o ir anyta svaigsta dėl kačių,bet… todėl auginam jūrų kiaulytesGerai

O del kol kas -prisimenu tą laiką su nostalgija- mano laikas!knygos!žygiai!draugai!saugai tik pats save! COOL!!!Cha cha

o dabar ?

O dabar galiu papasakot apie judesius:
dukra ispyrė Motinos dienos proga buvo gal 17 savaite,
sunaus irgi panasiai,bet dabar tiksliai nepamenu kada,
o dar vieno sunaus pajutau taip anksti kad neisiminiau dienos,bet ko gero apie 10 savaite.Taciau tada maniau kad pilve gurgiaCha cha, o kai supratau kad tikrai buvo judesiai,tai pirmoji diena nuejo užmarštin-oi gavau pylos nuo ginekologės… Aš nekaltas