Tinkas ir grožis

Tinkas ir grožisVeee

Iš nelaimingų atsitikimų kronikos: “Lytinio akto metu nuo pilietės A.B.veido nukritęs tinko gabalas mirtinai sužalojo jos sugybentinį B.A.” …kadangi amžius verčia vis daugiau reikalų turėt su 30+ ir 40+ Moteris,todėl noriu pasidalinti savo bėdomis ir išgyvenimais… …kaip žinia tokiam amžiuje Moteris veidą jau reikia nusipiešti- -tai daroma su dideliu kiekiu kosmetikos… …gaunasi taip,kad susitinki simpatišką damą-žodis po žodžio ir tu jau pas ją bute “pagaliukui arbatos”-kaip žinia tokiam amžiuj damos nesilaužo… …tai va,tai va,o dabar APIE ESMĘ,APIE ESMĘ-aš mėgstu bučiuot Moterisakis,skruostus,lūpas ir t.t.,iš ko išplaukia 3 variantai ir visi blogi: 1.Šlykštus skonis burnoj ir paplaukęs damos natiurmortas. 2.Dama neleidžia bučiuot-gaunasi tik gyvuliška kopuliacija. 3.Dama nusivalo makiažą,pamatai ją be “veido”-ir pabėgi klykdamas laukais ir kloniais…keli tokie sukrėtimai ir impotencija jau beldžia į penį. KAS MAN DARYC ??? Pavargęs Pavargęs Pavargęs

Begt pas zmona Pavargęs

siusk nx ir ieskokis jaunos Pavargęsatsiras ir potencialas gyvent ir tt ir apnasu ant dantu nebus nuo tinko Nekaltasbl smegenis pakrutink Cha cha

Nesuprantu - tai tu bučiuotis pas jas aini ar “pagaliukui arbatos” ? Pavargęs

I senatve vis daugiau bedu…

Mamuts-aš kaip ynteligentas pirma mėgstu pasbučiuot,o paskum jau inkišt,tsakant… Drovusparty-jaunoms reikia daug babkių-siurbėlės… Pavargęs

(Ni) - palei stotį pasitrink - ten ir jaunų rasi, ir ne tokių siurbėlių - gal kokios desiatkos užteks Nekaltas Mirkt

kaip suprantu reikia uzsipirkt arbatos nes greit neliks Baisu

Rūgštele-kaip jau rašiau,esu ynteligentas-ir nepizk man čia mozgų tūpais pasiūlymais… Piktas

Nuui - jeigu toks inteligentas - eik toliau špakliaus ėst Juokiasi Pavargęs

Mda… sunku tiems ynteligentams… Pavargęs Sako su metais ynteligentiškumas garuoja… Ty aba lauk kol nusigaruos aba kol regėjimas ir liažūvio skonio receptoriai susilpnės… Nežinaups: o tinko Alus skonio negamina? Nekaltas

ka jau tu cia ir nieka nebepadarysi… jau kai nulinksta, tai visam laikui. deja…

Inteligentam sunku itikti,gal seime pasiieskok kokia padaveja jaunesne Gerai

eik pas tas kurios naudoja gera tinka: atsparu dregmei, su silumos izoliacija, graziu spalvu. tokiu turetu buti ukiniu prekiu parduotuvese, “senukuose” ir pan.

…aš jiems Sudužusi širdis atvėriau-o jie…o jie… Žliumbia

O jie… Eik ir nusok dabar nuo tv boksto be gumos Apakęs

Juokiasi Juokiasi JuokiasiNuo likimo tai jau niekur nepabėgsi… Girtas Cool spąstai NEPRITYRUSIEMS !

kiekvien nori atrodyt graziau… ir kiekviena ta grozy supranta sawaip… Tūsas jei nepatinka kurios prisidazo taj ieskokis kuri to nedaro… Liežuvis taciau mazaj tokiu… Drovusir seip manau jei patinka zmogus turetu patikt ir be makiazo…

(Ni), bučiuok pažastis Taip Gerai Pavargęs