Tingiu, tingiu ir karta tingiuuuu!
Ką blyn daryti, kai tinginys tiesiog man kupros užsirokštė ir nežinau kaip man jį nukprapštyti…?
Wot, problema turiu…Jau, atrodo, imsiuosi rimtai studijuoti, kai pokšt ir iškrenta kox balius, niu kurio nesinori praleisti, ir tada darbeliai atsideda dar vienai ir dar vienai dienelė…
Kas netingi parashykit sawo nuomonę…
Aš tai šiaip tyngiu,net nežinau dėl ko
chia kazhkur tinginiu kluba machiau. bet jie tau turbut nepades atsakyt i klausima . atsipalaiduok, karts nuo karto patinget ne pro shali. geriausia- planuot. pasakysi sau- shtai, nuo tos ir tos valandos reikiama atlikti darba pradesiu, ir pasiryzk. sekmes
Niu matai kaip buna tai supranti ka as turiu omeny ane…
Dekui, uz patarima, pasizadu pabandyti, kaip sako: skestantizzz ir shiaudo griebiasi…ane;-]…Sekmes tau iki
pazistamas jausmas… wa dabar su sazine baruosi mokytis ar ne
man taip pat buna…
Jo as taip irgi manau, nera tokio, kuris nebutu tingejes…Matai, popiezius ir tas tingi pats atsikelti…Oi, tuoj kals man zaibas is giedro dangaus…Dievuli, atsiemu savo zodius
Man tas pats buna-susiruosiu mokytis,o cia vel kur nors kvecia-pasakau sau,kad paskutini karta einu,bet…manau praeis tinginys tik tada,kai jau nebebus kur trauktis-padukai svils…nu tai ir gerai-tada pasispausi ir viskas bus gerai
murey22 rašė:
Ką blyn daryti, kai tinginys tiesiog man kupros užsirokštė ir nežinau kaip man jį nukprapštyti…?
Wot, problema turiu…Jau, atrodo, imsiuosi rimtai studijuoti, kai pokšt ir iškrenta kox balius, niu kurio nesinori praleisti, ir tada darbeliai atsideda dar vienai ir dar vienai dienelė…
Kas netingi parashykit sawo nuomonę…
Na, jeigu tau baliai maiso, tai nereiskia, kad esi tingine. Reiskia, kad esi baliu mergina. O tinginys buna tada, kai bet ka tingi daryti. Kai sedi namie, nieko neveiki ir net pavalgyt tingi
Kazkada ir man uzeidavo tingejimo priepoliai… Bet vat turiu toki drauga kuris man daro labai didele itaka, o jis pastovej kartoja "as gi ne invalidas, padarysiu"
Nu ir uzsikreciau situo posakiu…
Dabar kai reikia kazka veikt o labai tingisi, pasakau sau, kad as ne invalide kokia nors, ir tada visi tinginiai pabega
tingeti negarbinga
tingeti negrazu
bet eme ir sutingo
"kazkas tai" pamazu…
va toki eilerastuka visada girdedavau vaikysteje…
bet dabar vel tyyyngiu…
Net nezinau kaip tau padeti,nes man ta pati problema ir net i liga peraugo.
Taigi tu ne vienas toks. As sutavim ir mes nugalesim
Inetulka1 rašė:
Aš tai šiaip tyngiu,net nežinau dėl ko
vat būtent. Gerai išsimiegi, fizinio darbo nedarai jkio, bet tingi nors tu ką.
progressas viksta musu zemej,apskritai del to,
kad daugelis tigi,kaip ir tu,tai-laikikis!ir tingek toliau…
man taip pat…