tinginiu balandeliai!

tinginiu balandeliai!

vakar pirma karta suzinojau kaip darosi tinginiu balandeliai, gal jus jau zinojot, o jei ne tai paskaitykit:

jeigu tingite mesyte su ryziais atskirai sukti i kopustus, tai galite daryti tipo apkepa… ishkloti puoda kopustu lapais, ant virsaus mesyte + ryziai tada morkos ir is pradziu. neblogai, ka ? Juokiasi Juokiasi Kietas o kadangi verdant balandeliai beveik visada truputi susimala, o kramtant skonis nekeicia tai… Juokiasi

Jooo… receptas tai geras, tik nzn ar ash tokius valgyciau Nekaltas
Mano pilvas viska mato Liežuvis

LiuksŠypsena Reiks pabandyti Taip Oi, kaip uzsimaniau balandeliu Niam niam
TINGINIU balandeliu Niam niam

as kitokius tinginiu balandelius zhinau:
mesos farshas paruoshiamas kaip kotletams, tik pridedama smulkintu virtu kopustlapiu.
tik labai gerai reikia suformuoti kotletus, nes lengvai byra.
tai gaunasi tokie kotletai balandeliu skonio Mirkt

Pirmas variantas labiau tinkamas tinginiamsCha cha

siaip jo Mirkt nereik ranku terliotis ir vartyt keptuvej Mirkt

Nugi reiks pabandyt tų tinginių pasidaryt, plius gi šviežių kopūsčiukų atsiradoTaipNiam niam

skanaus kas juos walgys Veee

Manao AA teta visada tokius balandelius darydavo…ismest tikrai nereikedavo Cha cha

teigi vistiek pilve suismakaluoja Laimingas o gali jau ir lekstes susitraiskyti Cha cha Kietas

ir tipo kept i alieju? Nekaltas hmm… kazkaip kotletu nelabai mesgtu.

mano irgi mato,geriau normalius balandelius pasigaminciau

Drovus

tai kaip tik man, nes vargstu vargstu kol padarau, o vistiek susimala kol isverda

O as balandeliu mesyte paprika prikimsu.Niamm.

siti irgi skanu, net skaniau! Kietas bet dabar yra kopustu, o ne papriku Laimingas

Nu vakar aš jų ir pasidariauTaip
Ir tie netikri (tiksliau jų skonis) visai nesiskiria nuo jau suvyniotų, ir darbo keturgubai mažiauCha cha
O kadangi aš tokias visokias pachliobkes mėgstu, tai man buvo skanuNiam niam
Ir dar pagalvojau, kad galima tokius netikrus farširuotus pipiriukus pasidaryt - papriką juostelėmis susipjaustei - susisluoksniavai su mėsyte, ryžiukais, prieskoniukais - ir pirmynCha cha

as irgi esu girdejus apie tuos tinginiukus, reiks pabandyti. nes laiko mazai, tai tokiu kaip tik busGerai

PabandykTaip Ir tikrai laiko nedaug užima tas sudėliojimas -10-15 min. Ir jei netingėsi - dar bulvių košytės prie tų tinginiukųCha cha

tipo susluoksniuot puode? o kur vanduo? taigi makaloshe gaunas…