Tikslios priezastys...

Tikslios priezastys…

Aisku buna.Svarbiausia save itikinti ,kad nera ko grauztis - nesugrysi ir nepataisysi.

Ar tai taip jau blogai - buti impulsyviam? ??? Ar butina viska iki smulkmenu is anksto apmastyti, nuspresti ir tiksliai taip pasielgti. Tik neaisku ar bus teisingai. Idomu kuriems lengviau gyventi - “saltiems” ar “karstiems”? … Nekaltas

pasitaiko ypac TaurėGirtasCha cha

Kam save kankinti klausimu ‘kodel’ Nekaltas
Malonus, nemalonus dalykai, viskas yra paprasciausiai gyvenimas. Galbut kas nors tau atrodo gerai ir priimtina, o kitam ne.
Gyvenk kaip gyvenai ir viskas bus Gerai

kleckiuk Gėlė

Spontaniskumas – savybe, kuri seniai dingo is mano gyvenimo, kaip ir romantika. O gaila… Žliumbia

Boona!Man bent jau daznai taip bunaTaipEsu labai impulsyvi,daznai tenka paskum gailetis,bet ir daznai bunaTūsas

Ar visiems musu veiksmams mes turime tikslias priezastis? ar jums kartais taip nebuna, kad kazka padarote ne del kazkokios tiklios priezasties, o del to, kad paprasciausiai to norite? tuo metu jus uzplusta jausmai ir padarote kazka tokioTūsas?
mane kartais nervina klausimai, kodel tu taip padarei? as nekalbu apie didelius dalykus, bet apie malonias ar kartais nemalonias smulkmenas…