tiks penktadieniui?
nei vieno nepazystu, tik matau banga ir v12 - to uztenka.
Slaseviciute dar imesk, dienos zvaigzde
Tai taip, tau daugiau ir nereikia.
kas tau yra lizingine valkata, eilinio lizingo nedave brabangiam ristoranui penktadienio vakarui, tai tenka laika stumti bangoj, uzgesiuns sviesas, kad kaimInai neitartu kad sedi namie?
Kokia gili mintis. Gal žmona padėjo surašyti tai?
Rafi,nepatikesi bet sian zmogus net balionke ta su imantriu pavadinimu uzstate lombarde,kad mortikus pasikeistu
balionke sewlietišką tai čę pitčiatkė?
Ne,cia kaip kožukĖ tik is pluoštines medziagos
Jam nedaeis, galiu kirsti.
Ai kas del foto…Sakalauskas…nepamenu ir Cicenas,as ir teatre esu buves,jei ka
tai pūxavyks tada. Bet tai čia tą krutą puxavyką pridave, kur su tokiu skambiu vokišku pavadinimu? Nu tikrai geras brandas, jei isejo du amortikus nusipirkt ir pasikeist. Tsakant, sudu budamas, bandai tai uzmaskuoti ir perki viska kas yra BRAND
Pasakė veidrodžių karalystės ir madingų musės akinių savininkas su savo poniatkėm. Vaikystėj ryžiką už šeštą laikė, tai dabar moralines nuoskaudas gydosi.
Prisimiau auksinį laikrodį.
Ryžas, gerą temą čia pakėlei.
mano poniatke yra viena, darau taip, kaip man patogiau o lizingines valkatos prikaisioja tai, kaip asmeninius izeidimus(akumus, padangas plikes, spausdintus draudimus)
Nu ir ka, esu turejas ir auksini laikrodi, ir pitciatke, ir koza, ir adidas trenigus, ir taturuote pasidares ir auskara isiveres. Nu ir ka, ziurek kad sekantis ryzas vaikas negimtu
Nesiteisink, Ryžas.
man nera ką teisintis, ir nera pries ką. Negi galvoji kad pries tave, valkata, kas nors gali teisintis? atmetus tuos, ka priimi i darba ir moki alga? isijautes i vaidmeni neormaliai esi
Rafi, vis dar kapojies su tuo lapausiu ?