tiks penktadieniui?

tiks penktadieniui?

nei vieno nepazystu, tik matau banga ir v12 - to uztenka.

Slaseviciute dar imesk, dienos zvaigzde

Tai taip, tau daugiau ir nereikia. Cha cha

kas tau yra lizingine valkata, eilinio lizingo nedave brabangiam ristoranui penktadienio vakarui, tai tenka laika stumti bangoj, uzgesiuns sviesas, kad kaimInai neitartu kad sedi namie? Juokiasi

Kokia gili mintis. Gal žmona padėjo surašyti tai? Cha cha

Rafi,nepatikesi bet sian zmogus net balionke ta su imantriu pavadinimu uzstate lombarde,kad mortikus pasikeistu Taip Cha cha

balionke sewlietišką tai čę pitčiatkė?

Ne,cia kaip kožukĖ tik is pluoštines medziagos Taip

Juokiasi

Jam nedaeis, galiu kirsti. Cha cha

Ai kas del foto…Sakalauskas…nepamenu ir Cicenas,as ir teatre esu buves,jei ka Cha cha

tai pūxavyks tada. Bet tai čia tą krutą puxavyką pridave, kur su tokiu skambiu vokišku pavadinimu? Nu tikrai geras brandas, jei isejo du amortikus nusipirkt ir pasikeist. Tsakant, sudu budamas, bandai tai uzmaskuoti ir perki viska kas yra BRAND Cha cha

JuokiasiPasakė veidrodžių karalystės ir madingų musės akinių savininkas su savo poniatkėm. Vaikystėj ryžiką už šeštą laikė, tai dabar moralines nuoskaudas gydosi. Cha cha

Prisimiau auksinį laikrodį. Juokiasi DrovusRyžas, gerą temą čia pakėlei. Cha cha

mano poniatke yra viena, darau taip, kaip man patogiau Šypsena o lizingines valkatos prikaisioja tai, kaip asmeninius izeidimus(akumus, padangas plikes, spausdintus draudimus)

Nu ir ka, esu turejas ir auksini laikrodi, ir pitciatke, ir koza, ir adidas trenigus, ir taturuote pasidares ir auskara isiveres. Nu ir ka, ziurek kad sekantis ryzas vaikas negimtu Cha cha

Nesiteisink, Ryžas. Juokiasi

man nera ką teisintis, ir nera pries ką. Negi galvoji kad pries tave, valkata, kas nors gali teisintis? atmetus tuos, ka priimi i darba ir moki alga? Juokiasi isijautes i vaidmeni neormaliai esi Juokiasi

Rafi, vis dar kapojies su tuo lapausiu ? Juokiasi