Tikro vyro stalas :D

Tikro vyro stalas :smiley:

Sorry, uz kokybe Šypsena

tuscios bonkos Cha cha

Ta desnej - puspilne, kaire tuscia, o per viduri - dar trecdalis yr Taip

nu neblogai neblogai… cia panasei buna kai mytos nebuna namie taj draugu geru ateina su gitarom, o kur gitaros ten ir alus Cha cha

Mūsų pelė ir klaviatūra gražesnės Liežuvis

mano wec cam tokia pat Cha cha

mano monikas toks pat Valiop.s. ko jis taip švyti? Nekaltas

Bambaliai… Cha cha Tikrai tikras vyras. Cha cha

Deadly_reflex, gitara paskolinta, draugu ner… 5dieni bus Cha chaRaganaite555, nea, mano su neonkem LiežuvisOrange_man, gut GeraiSimeras, irgi gut Gerai Cha cha, cia fotikas levas Killerbee, tai ne nx Cha cha Valio

Jus cia pries darydami fotkes speceliai viska sunesat ir sustatot ? visus butelius telefonus ir t.t. ar cia pas jus visados taip buna ?

Musu visi klavišai šviečia Liežuvis. ir pelė.

Taip buna Taip o kur tu mano telefa matay? jis gi fotkino Cha cha

raganaite555, tai gal ish Chernobilio? Cha cha

va Cha cha[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.306305.887…-=(974 648659](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.306305.887…-=(974648659)

Cha cha Cha cha Cha cha man taj mama nurautu galva jei paskolinciau sawo(jos) fenderiuka kamnors (nu cia bosas) Cha cha . wat o paskui galesiu ir sawo kambari nufotkint kada mamos nebus Cha cha stebuklingai ten visokie bambaliai atsiranda Cha cha Cha cha Cha cha

Cha cha Simeras primine man kita gera nuoroda: [biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.305764.887…-=(183 713091](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.305764.887…-=(183713091) Škotas Gerai Cha cha

Pigaus foto pasalinta pagal pareikalavima. Pranesu tam kad nekiltu klausimu. Taisykles galioja kaip ir anksciau, tik tiek kad jei zmogus nereiskia pretenziju tai ir netrinama , siuo atveju wilmiz pareiske tad… Mirkt

ta fotke ar taip ar taip butu buvus istrinta tuoj pat. o dabar is vienos durnos taisykles, padarei dar viena durna taisykle ;]

Nereik cia isvedziojimu…