Tikrasis keliu gaidelis

Tikrasis keliu gaidelis

*kekšė* avinas, sugedo triperis japoniskas, ir stovi ant kelio valanda laiko. *bliamba* negi sunku vyrui bunant pastumti masina arciau dvigubos istisines, kad lengviau kitiem pravziuot butu? arba nustumti 20metru nuo dabartines vietos iki ivaziavimo i kiema?? ble klounai pzdc… kamstis jau 2km Šypsena)

turbut automatas ir nemoka atrakint laisvos pavaros

o kiti vietoj burbejimo irgi negali 10 sekundziu paaukoti savo neikainojamo laiko ir padet zmogui pastumt, ar bent islipus pasidomeet kame problema kad neina pastumt

negi sunku prieiti ir padėti/pasiūlyti nustumti/nutempti toliau?

pasiūlyt į snukį, nes nesupranta, kokią mašiną pirkt

Pritariu ir Rafinuotui, pritariu ir kitiem, visada lengviau paburbet, bet padet vienetai tik sustoja, o dazniausiai niekas. Bet is kitos puses ir pats zmogus turi kazkiek tam iniciatyvos parodyt, bandyt susitabdyt koki zmogu, ar siaip praeivio paprasyt, o ne stovet ir laukt kol jam kazkas pades

o ka nx normalus vyras masinos savo negali pastumt ?? pzdc? Cha cha as *bliamba* uzstumdavau savo triperi, kai akumas nusedes buvo. Aisku masina mazesne, bet uzkurt jos nereikia, tik nustumt. jei jau invalidas koks butu tada px, bet tai avarini zenkla padet ir avarini mygtuka paspausti reiketu

nu gal jam uzgliucino elektra kaip ir man, kai net avarinis neveike Cha cha

aš savo pitaką užsistumdavau ant lygaus Cha cha buvo čia momentas, kai akumas nelaikė aliektros, porą dienų palaikai nekurtą ir kapec. Aišku dažniausiai parkuodavau nuokalnėj, bet teko ir europos daugiaaukštėj užsistumt Cha cha

kosmoz kaip visada savam stiliuj Cha cha stoikes nesuplėšei bestumdamas? ratai galiniai nečiuoždavo?

kosmojz tipo stumpdavai, masina isibegedavo iki kokiu 10km/h, ir tu tik sast i vairuotojo sedyne, saiba imeti, sankaba atleidi ir uzsivedei? Ar iskart ant begio stumdavai ir jau i uzvesta isokdavai? Juokiasi

nu pitaka xz, as astra darbine universala esu uzstumes, bet turedavo buti nuokalne, isistumi i kalna siaip ne taip, ir tada nuo kalno Cha cha ir aisku benzas Šypsena

bled, as tik 1972 metu ziguliuka turejau, kai man 16-a buvo, kuri reikdavo uzsistumti. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

kosmozas viena ranka i kalna slyva stume kita ranka sargui puska isarde

škoda felicia tai nesunkiai pats užsistūmiau, kai reikėjo porą kartų Cha cha o vat su silke jau sunkiau. Bet tiesiam kely iš pirmo karto užsikūrė Šypsena

Šitoj vietoj aš sakyčiau negi sunku kažkam padėt? Kelis kart gelbėjau į tokią padėti patekusius. Volvo XC90 su saab tempiau, nes kareivių gtv stvėjo užsipylęs benzo į dyzelį. kamštis baisinis. nutempia porą šimtų metrų ir ok. Va vakar sąnkrįžoje kuras mergaitei pasibaigė - neste už 150metrų. nutempiau. Kur kas lengviau yra padėt nei burnotis. Vat pikta kai pradurtą padangą keičia judrioje gatvėje. pradurei nu tai pavažiuok į šoną ar toliau.

Jūs čia gal visi ir kieti, bet aš tai ne į pakalnę tikrai savo penkto neužsistumčiau Cha cha Ir pakalnė turėtų būti didelė. Gal ne Šatrijos kalnas, bet bent Šeškinės Cha cha

Auri, nu pliat, tai kiek ten tereik stumtelt, kad užsikurtų ta mašina… nebent kuri pirma pavara Cha cha

nu naxyu kurwai benzas baigesi ir dar tampyt ja. Juokiasi tegul stovi suka ir galvoja, ar su vistos smegenim, kuriai benzas baigiasi, isvis verta prie vairo sest. Cha cha