Tik VYRAMS

Tik VYRAMS

cia specialia toksai seselis?

Taip

is ivairiu pusiu staciau apsvietima, bet si pozicija labiausiai patiko. Nors buvo dar 1, bet ten is auksciau fotkinta, ir tamsiau, gal kita diena idesiu

man irgi seselis nepatiko Nustebęs

hmz, kodel nepatiko. O ka siulytumt kitaip?

O man seselis netrukdo. IMO jis dera prie audeklo klosciu seseliu. Gal ir ne idealus variantas, bet pakolkas nezinau ka butu galima pakeist.

seselis gerai, tik gal truputi didokas.

seselis ir tas flakonas yra tos pacios spalvos ir vienas kitam paskesta. galbut reikejo flakono konturus isryškint truputi

Na as kai zaidziau su seseliai man patiko tas variantas, kad flakonas paskesta seselyje. Kita puse liko ryski. Siaip aciu uz komentarus, kita karta pabandysiu kitaip padaryt

Viena labai panasi fotografiju serija “Tik moterims”: seksaveniu.lt/catalog.php?cPath=21 FUX, kartais ne tu ten fotkinai?

jai tai reklama, tai manes tokia nesuviliotu. kaip reklamai ti kaip ir ryskumo truksta prekiniam zenklui Nekaltasseselis netrukdytu ir netrikdytu, jei butu taisyklingas Nekaltas o daba koks tai kreivas sleivas su kreivais peciais Nekaltas

Martynukas Šypsenaxaxa Nu nea, ne as fotkinau. Be to baisiai nufotkyta. wea, ir siaip nefotogeniski jie Cha cha

IMO negerai tokie gilus seseliai. Reikejo dar vieno sviesos saltinio jiems suminkstinti.

Jo, Zoom, pilnai tau pritariu. Be to manau kad gal geriau ziuretusi jei is ne taip aukstai butu fotkinta, ir gal didesnis objektas galetu buti lyginant su visu nuotraukos plotu. Bet aisku, kritikuoti lengviausia Cha cha