tik maži vaikai žaidžia

tik maži vaikai žaidžia

o jūs ???
man jaukinga, kai žaidžia 18mečiai JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

O man tu juokingas.JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiLiežuvis

Aha tikrai tu juokingas (ar juokinga, nes is to tavo nicko nelabai eina suprast kas tu) Juokiasi

[quote]
jovital rašė:
o jūs ???
man jaukinga, kai žaidžia 18mečiai JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

tai tu juokis o ne prisipisinek prie zmoniu

O tau tikriausiai 2eji Ignoruoju

Dar kartą parodomas bukas lietuviuose populiarus požiūris į ‘žaidimą’. "Žaisti = būti vaiku". Deja, tai sakydami nesuvokiame, kad visas gyvenimas ir viskas jame - žaidimas… O gaila. Tiesiog surandamas dar vienas būdas pasityčioti ir pažeminti vieniems kitus.

Kaip vienoj ish sawo temu rashei kad apsishikai…hmm…man tai juokinga kaip tox piodaras apsishikes waikshtoŠypsena

As neturiu dar 18 metu tai is manes nesijuokit Cha cha Juokiasi Juokiasi Cha cha

[dF]

Nejuokinga KandaKandaKanda o gal ir juokinga JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Na kai tau bus 18m. (nes dabar turbūt yra ~7m.) tai jau nebeatrodys juokinga Mirkt

ka padarysi kaip kurie tai 7 metu proto nors esa 18 metu

Ir kodel kaip tik naujokas tai ir debilas???PiktasPiktas

sujungims > Gerai gerai pastebėta Mirkt

Tai kad dauguma zaidimu galima uzdeti zenkliuka 18+ daryk isvadasŠypsena POKSTININKASŠypsena

Kas cia tau tokio juokingo,kiekvienas renkasi toky laisvalaikio praleidimo buda kuris jam maloniausias.Nu nezinau as mergina,man 20…ir ka?..ir zaidziu as kompiuterinius zaidimusCha cha,ir nei man nei mano draugams nieko cia juokingo neraNe.Taip ir sakyk kad gyveni "kas ka apie mane pagalvos",o ne savo malonumui…

nu man dar irgi nera Mirkt beje dauguma mano klasiokai zaidzia , na gal nevisi, bet 100% turi kompus ir zaidzia, nors pora jau nebezaidzia Šypsena

JuokiasiJuokiasiJuokiasi Nu man tuoj 30- ir ka? Esu prisiekes geimerisNekaltas Ta prasme, kai yra laisvo laiko nuo darbo- visada sedu prie kompoLiežuvis, ir metai cia nerodiklisKietas

zaidzia visi, ne tik vaikai…Cha cha

O man tu juokingas jei tu nezaidi tai ko gyveni juk visi zaidzia ir seni ir suauge ir jauni. Nesvarbu kas tai bebutu kortos, meiles zaidimai ar kompiuteriniai zaidimai. Jei tu neivieno is siu dalyku nezaidi tai tikriausiai esi gaidys. Veee