Tik juoda ir balta.......

Tik juoda ir balta…

akyniai Gerai Cha cha

Man tai negrazu visai Blogai

Someone*Else cia yra tavo nuomone as ja tokia ir priemu kokia ji yra sios nuotraukos yra ir spalvota tai yra grazesne Mirktfatun man irgi jie patiko

o man visaj nieko sita fotke Laimingas

Na ištiesų nlb kas čia matosi Nekaltas. Todėl negaliu nieko apie panelę pasakyti. O pati foto gal ir nieko,nes akiniai gerą vaizdą suteikia. Žvaigždė~

~Besisypsanti~ aciu Laimingas

Dezdemona* rekia pirmiausia zmogu pazinti ir tik tada gali sneketi apie ji Mirktakinai akinukai cia pas drauge kvailiojome Laimingas

Grazu visai ;>~

O kam pažinti žmogų,jei pasakytum tik apie jo išvaizdą? Mirkt Žvaigždė~

Dezdemona* niu nesvarbu cia tik taip pasakiau niu isvaizda apie zmogu daug ka pasako Laimingas_Muse_aga Mirkt

vos ne kaip is reklamos jei butu siek tiek ryskesne…siaip gan idomi Nekaltas

_inikė=)_idomu kaip tai turetu atrodyti Laimingas

mm… weidas riebaluotas atrodo…nu blizga… Cha cha bet shiaip gal ir nieko…normali…is toliau grazhiau atrodo Šypsena nuu dbr zhiuriu ilgiau taj wisai grazhi fotke… Cha cha

karoliai kaip pas mano babcia Cha cha

Per tamsu…blogai matosi Pavargęsakiniai kruuuti;} Kietas

Panic_Queen cia tik taip atrodo cia tos sviesos atsindys mano veide todel taip ir gavosi mat Mirktblynas kaip visad nusisnekejai;G JuokiasiMoORzė zinau to ir norejau as Cha cha man irgi jie patiko Kietasparukom?:-} Kietas

grazi nuotrauka Šypsena idomiai taip atrodai… net nepazinai… na zodziu man patiko Cha cha

_SyntheticSlut_aciu aciu Laimingasdienorastyje yara daugiau suzeista su sia foto tai gali pasiziureti Cha chadziaugiuosi kad tau patiko Laimingas

parukom:} Kietas