Tik geri atsiminimai
Tik geri atsiminimai… Aprasymas: 1,6 kopustai, automatas.
Ismokau su sita valdyt ant ledo - sniego, dar kai teisiu neturejau, dabar diedukas kazkokiam kaime i baznycia varineja
Kitaip sakant TOBULA
idomu paciam su savimi kalbeti?
sitas gaidys tinkamas tik keleto detaliu donoravimui arba buliu kautynems
o tave kaso?
Marchela> nerasyk foto aprasymo kita karta, galvos visi kad su savim snekiesi
ubagss> )))))
Raimukass> bet tada bana duos O tokie zinai pagal save sprendzia, kad su savim snekuosi, as net nepagalvojau
Jau tikrai, kad tobula. Kasdien svajoju apie tokią
man tai zinok jau geriau banas butu, nei kad kas galvotu taip
2 postai vienas paskui kita…gal tikrai ash keistas, bet man toks rashymo stilius atrodo kaip kalbejimasis su savimi
Man labai giliai px kaip tau atrodo
tai kam klausineji ar mane kaso, jei tau “giliai px”?
Ne nu vistiek galvoju, gal labai pergyveni ar dar kas, gal pikta, ar neramu
vapshe 90% bangieciu tik kritikuoja su pykciu tokius dalykus kurie turetu but nesvarbu. Dede_brisius man rodos tua ziauri bendravimo stoka ir auka eiline esi, kad nesmaones rashai. Jei zmogui sita masina yra brangi prisiminimais, koks tavo reikalas kaip jis savo mintis ishdesto po fotke ?
mindaugas>
Tai, kad viskas pas mane tvarkoje, pamachiau foto, atsidariau, mashina kaip mashina…kazhkam ji brangi, kazhkam metalo lauzhas…bet vat matau kad 2 komentarai vienas po kito, tai ir klausiu ar idomu pachiam su savimi kalbeti…gal chia kazhkoks mano dar neatrastas laisvalaikio praleidimo budas, tarkim…tai idomu paklausyti ka zhmones atsako…piktumo chia visishkai jokio nera
mindaugas> pagal tave tai galima pagalvot kad marchela is susijaudinimo parase tuos 2 postus nes jy uzpludo prisiminimu banga
bbz lai raso. man netrukdo.