Tiesiog idomu. Ar naudojate dirza?
Tai kaip, ar netrukdo dirzas fotografuoti?
koks dirzas ?
dirza naudoju vaiku auklejimui o jei sneki apie sniureli prie fotiko prirista - studijoj (ar namie) jis nx nereikalingas, o lakstant po senamescius ar kalnus - pravercia. viskas, imho, nuo konteksto priklauso.
dirza naudoju. ant dirzo tvirtinasi mano fotiko deklas, tad labai patogu issitraukti - kaip mobylka. sniuriuka prie fotiko sono naudoju tik tuo atveju, jei fotkunu prakises ranka pro dangoraizio langa arba ant nestabilaus pagrindo arba kai reik greit ir daznai keisti fotografavimo taska ir tenka daug judeti.
Na, mano fotikams tai ne sniureliai- tikri dirzai Tik neivertinu ju… uztat ant stovo pats dirza primontavau, patogiau pernesti (deklas netalpina nesustumto).
Visada naudoju. Be diržo jaučiuosi nesaugiai
na jei apie tuos dirzus kur prie fotiko tvirtinasi ir pagrindine ju paskirtis - pasikabinti fotika ant kaklo - naudoju pastoviai … na ne visada tam kad ant kaklo pasikabinti, bet daznai buna tiesiog apie desine ranka (desiniarankis esu ) siek tiek pavynioju, nes taip saugiau fotikui, o ir man ramiau
keik teko matyti atveju kai fotikas taip graksciai krenta ant zemes (o dar fainiau - ant asfalto
), vis pagalvodavau, kad man nepatiktu jei maniskis taip nukristu
todel ir naudoju
… be to juostele yra patogiau pasikeisti kur nors stovint kai fotikas kabo ant kaklo
visada naudoju.
Beveik 100% persimetu per kakla, ypac kai vandeny stoviu, ar ant asfalto- del saugumo (2 fotikus jau paskandinau )
Jei ne tas šniūriukas, mano mažylis irgi jau būt kelis kartus ir nuskendęs, ir nuo stogo nukritęs… Jei duodu draugams, pirmiausiai t šniūrą apie riešą apsuku…
su dirzu visur ir visada - ir kelnese, ir automobilyje, ir ant rieso su fotiku
…Taip…dažniausiai naudoju… …trukdyt netrukdo…netgi padeda kartais…prie didelių išlaikymų…rankų drebuliui sumažint…
Praktiskas poziuris Nes atsarga gedos nedaro.
dazniausiai nors labai priklauso nuo situacijos
Beveik visada naudoju ir as, ypac su 6x6 camera
Ne, bykoz neturiu Tureciau-naudociau, ale kojos vis neuzeina jo nusipirkt.
dirzo nenaudoju, nej kad kelnes nesmugtu
, nei ant fotoaparato
, nei ant kameros
… jis tik troogdo
PAsikabinu kaip akmeni po kaklu. Kitaip rankos dreba Cia matyt del to kad fotikas dar naujas. Savaitinis tik
taip 100% naudoju, persimetu per kakla