tiems kam pjove apendicita...

tiems kam pjove apendicita…

gal galit papasakot smulkiau kaip ten jums su juo sekesi?
mat noriu suzinot ar cia man vienam taip nesiseka…Šypsena

nu man tai nieko niekas nepjove Šypsena uzjauciu

matai… man dar ir nepjove… vo tai ir yra blogiausia…

Pashol tu velniop gaidy tu skiauteretasis!!!Kanda

cia taip gauna kad sau pasiulyma davei?Juokiasi
taip ir toliau ant saves varykGerai

o nx ji tau pjaut reikia ??? nu pjaus, ispjaus, nu gal nemirsi… Šypsena

man pjove, tai kai pjove nieko nejauciau, nes miegojau bet po to tai galvojau kad mirsiu, labai skaudejo, visokios komplikacijos buvo Baisu

Ai, man ispjove. Kai pradejo gyti po kokiu 2 dienu, tai prisigeriau brendzio kad neskaudetu. po to da kokias 2 savaites pagurksnojau i vsio.Kietas

Na dar nepjove Ne

Nieko ispjaus po menesio jau busi sveikas tik sunkiai kilot dar kazkiek laiko negalesi Taip

neee…nebebusi sveikas, nebegalesi vaiksciot, busi trauma Taip
o skausmas bus nezmoniskas, tave visa ten ispjaustines, ismesines.
tau shakes.

Man pjove!
So?

Ziurek kad operacijos metu dzonio sumaise nenupjautu Juokiasi

na cia tai paguodei…Šypsena

jau nuo sestadienio skauda(bet nelabai stipriai), o kai siandien nuejau i ligonine tai sako mokek 20lt,tuo metu ju neturejau tad grizau namo ir kenciu skausmusCha charyt reikes vel varyt…NekaltasŽliumbia

na ka jau cia… Drovus
rasau, taip kaip bus.jokia cia paguoda.
paguoda bus po operacijos. Cha cha

man tai pjove jau buwo supuleves istikro galejau dar nakty prasikakint lovoj bucew antakalnio kapinese, zinau kad kai operavo reikejo nusirengt ir pagulde po didele sviesa apakino ir suleido narkoze
acikelew jau isdarineta kaip zhuvis ir buwo labai shalta ant rytojaus jau bandziau begiot kalidoriais bet gydytojas isodino i invalido vezimeli ir liepe vazinet

pasaka su laiminga pabaiga Cha cha

o tai kaip su skausmu buvo? iskart smarkiai skaudejo ar tai po truputi isiskaudejo?