Tiem kas kreivai stato =)

Tiem kas kreivai stato =)

Gerai

Gerai Taip

uzhskaitom Taip

Cia tam klijuotojui ant marskineliu uzrasas…as turiu labai greitas kojas, nes klijuoju debiliskus lipdukus

Dar ir ratus pradurt, išmoks gal mašinas padoriai statyt, kai pastato pvz. pas mane kieme, vienas per 2-3 vietas… O kiemai ir taip užgrūsti…

biski per mazas lipdukas…

bet cia speju, kazkas is nesusilaikiusiuju zmoniu kurie nerado vietos per ji pastatyti, uzklijavo :>

Ir as tokiu prisispausdinsiu ir klijuosiu visiems asilams, nes jau tikrai uzpiso, negi taip sunku normaliai masina pastatyt, ypac tiem, kas prie priekybos centru megsta siknas uzskersuot, nesugeba tiesiai pale linijas pastatyt

Gerai cia tai tirkai gera mintis… ato pvz kaip man dirbant ir su busu tenka i gatveles sukineti, tai sen buvo toks vienas kuris isvis vidury gatveles paliko masina ir xot praskrisk neimanoma, tai bordiurais… jau galvojau padangas paderinsiu jam ir uzrasiuka koki paliksiu, ale atgal vaziuojant spejo pabegti pa_dla Piktas

pas mane kiemas didelis, bet yra idiote boba su nissan note, katra savo ta ujobiscia stato per tris vietas ir vazineja ne kaip normalus zmones gatvem, o bordiurais. istrupinsiu langus as jai nx