Tiem, kam patinka Frontaline Dimetrija, Made In April, Caramel Members

Tiem, kam patinka Frontaline Dimetrija, Made In April, Caramel Members

Labas Tai va, noreciau siu grupiu gerbejus, pazistamus, ar siaip megstancius roka bei alternatyvu roka, pakviesti kita savaite, lapkricio 11 d. 18 val. uzsukti i kavine “Balti Drambliai” (Vilnius, Vilniaus gatve 41, prie S. Neries mokyklos kas nezinot), kur nemokamai koncertuos sios trys grupes… nepamirskit, kad baltuose drambliuse vietos ne per daugiausiai, tad ateikit anksciau… Taigi iki susitikimo Labas

Niam niam

nemėgstu jų

TAIP Ten ir pasimatysim Bučkis

MeOw zinoma Bučkiso kam nepatinka, tei zinokit nemanau, kad cia visiem idomu zinot, kiek ju nemegstanciu yra…

Laimingas joa butinai uzhsuksiu

Dar prie tokiu geru grupiu saraso galima priskirti ir Bekeso Vilkus kurie lapkricio 13d pasirodo bare/pabe ARTISTAI [naujas pabas netoli Filharmos] Booootinai eisiooo Laimingas

frontalinė dimetrija – primityvu, o kitų negirdėjau. laimingo koncerto

() o tu jau kas per neprimityvi izimybe busi? Cha cha ko galima noret is dar jaunos grupes… be to visai jie neprimityvus… argumentuok, kaip pasakytu dar vienas ant FD varantis zmogus, kuris labai jaucias protingas…

dainos 4-6 akordai solo paprastus tik 1 gitara teišgroja boso partijos - aštuntinės ant akordų roots /nžn kaip lietuviškai/ 1 gitaristas derina visus instrumentus ir šiaip poprokas

a) kox skirtumas tau koki stiliu jie groja b) kiek metu groji? m, o tada pasiziurek kaip pirmus metus grojai… tai va… paziurek i save pirmom dienom ir tada pasnekesim…

aš nx Švedijos karalius ir man, tarkim, pradėjo patikti fd, kad tik tau ramiau būtų ) o tiesiog man nepatinka, paprašei argumentų, gavai ir aš nereikalaujų jokių komentraų iš tavęs

aciu ne nereikia!

pagaliau jeigu ju cia pirmosios dienos ant scenos tai dar pasimoko pora akordu daugiau nes kitaip ne *pimp…*o nebus o del to kad visi levai grojom tai jo bet nelindom i scena ishkart

Nieks cia Taves neciulbina Cha cha Liežuvis

**mindwar !!!**taj plbm kad i scena nelindot, nes patiem ilyst yra ziauriai sunku Liežuvis ir dar, jej niekur tajp ir nesugebejot ilyst, tai tikrai nieko gero negrojat, jej jau niekas jusu nepastebejo. Nekaltas ne pawydet rejkia, o dziaugtis, kad jaunos grupes turi galimybe tobulet… Taip Labas

extra_me labai teisingai parase TaipNereikia noreti, kad katik gime zmones butu kazin kas… Juk tam ir kazka darom, kad tobuletumem… Tobulejimui ribu nera… O kritika yra gerai… Is jos labai daug galima pasimokyti… Tik reikia pamastyti, ar patys kazka geriau galit padaryti, jei grojat labai neilga laiko tarpa… Isiklausytumet bent i zodzius FD… Wisi demesi atkreipia tik i muzika, i wisus trukumus… Va zodziuose labai daug slypi. Nebukim banalus zmones. Aciu ir kritikam ir tiem,kas palaiko Taip

bet kritika irgi turi ribas… ;]

patikek neturi