The White Stripes: į gyvenimą išleidžia "Icky Thump"
Jau senokai klausausi sios grupes dainos Seven nation army ir ji man labai patinka. Noreciau suzinoti ar kas nors zino sia grupe ir ar gali pasiulyti kokiu geru kitu sios grupes atliekamu dainu?
2007-06-08 15:08: Dainų paklausyti galite ir nebesliūlyti, nes tikriausiai nėra, ko nebūčiau girdėjęs Nepatingėkite paskaityti iki paskutinės žinutės. Dėkui už dėmesį
Seip atsisiusk albuma gal koky… O man geriausia ju dainu Fell in love with a girl. Daugiau info ieshkok allmusic.com PEACE
hmm nu as dabar tika paklausiau tai nelabai patiko kazkaip
na, dead leaves and the dirty ground tai daina, bet
kitkas man nepatiko. per daug triuksmo, ne mano cup of tea,
kaip saka.
va sian kings of leon ir hot hot heat albumelius parsisiunciau
daug geriau nei stripes’ai, IMHO.
Perklausiau ju paskutini albuma pora kartu. patiko.
Paskutinis albumas visas man labai patiko, iki jo ash nieko apie jos negirdejau, bet tikrai verta isigyti shi albuma
Butinai paklausysiu
niu pasakykit, kurioje vietoje ten yra kas nors verto demesio? balsas? ritmas? bosas? gitara? tekstai? okei… ‘seven nation army’ ir dar kazka tikrai galima kelis kartus paklausyti, bet paskui tik ‘stop’ ir ‘out’
plyz,ishmokinkit klausyt "White Stripes" bo as vos per klaida sio albumo neisigijau (aciu dievui
).
Kiekvienam savo.
mane vezha, ypatingai paskutinis albumas elephant.
tai ishskirtinis alternatyvus ir lengvas rokelis, labai originalus mano nuomone, atliekamas sheimyninio dueto nors atrodytu muzika atliekama labai paprastais instrumentais…
amerikoj jie vis labiau populiareja, rolling stone magas apie ju paskutini albuma atsiliepe labai gerai. zhodzhiu verta klausymo grupe.
taip taip… duetas… tik populiareja jie europoj, nes amerikoj… na jie patys is amerikos o shis albumiukas kadangi irasytas Londone, tai anglai ji mielai priglaude, ko pasekoje ne tik rollingstone’ai ar billboardas, bet ir Q ir NME ir Mojo ir Spin ir Uncut ir Dot ji i geriausiu sarasus kisha. taciau nepaisant sios faktografijos as visvien nesuprantu kas jame yra gero
man tai ten ne lengvas rokelis, bet kazkokia palaida bala… pats gi ginu kokie tie kritikai reikalingi zmones, tad matydams ju pasineshima "ant" White Stripes bandziau juos "isgirsti", taciau kaip ne karta minejau veliausiai po puses albumo dedavau kazka kita - jau taip nuobodu
As jau ir su gitara ismokau 7 nation army. Man tai ziauriai patinka.
O fell in love with a girl tokia trumpa daina?
Kas mate Mtv VMA 2003 metallica pasirodyma, kai jie tik gorjo kitu grupiu kurinius? Tarp ju buvo itrauktas ir 7 nation army.
Kaip manot ka si grupe laimes (o gal ir nelaimes nieko, bet tikiuosi taip nebus) per MTV europe awards?
Vienas iš seniausiai gyvuojančių Britanijos muzikos žurnalų "Q" jau paskelbė žurnalistų sudarytą 2003 m. geriausių albumų sąrašą, kuriame nugalėjo kritikų numylėtiniai THE WHITE STRIPES, šiemet išleidę "Elephant".
Duetas aplenkė BLUR "Think Tank", THE MARS VOLTA "De-Loused in the Comatorium", KINGS OF LEON "Youth and Young Manhood" ir visus kitus.
Žurnalas parašė:"Elephant" – tai purvino garage pankroko albumas, kuris – prešingai visiems logikos dėsniams – tapo du kartus platininis. Jis bus prisimenamas kaip įrodęs visai naujai roko kartai, kad kukliai įrašyta keista muzika gali būti nepaprastai svarbi ir populiari".
Amerikiečiai Jackas ir Meg White albumą įrašė naudodami primityvią 50 metų senumo aparatūrą Rytų Londono studijoje "Teorag".
Garage punk roko protėvis Iggy Pop ta proga prisipažino, kad jis beveik suviliojo Jacką tapti atgaivintos THE STOOGES bosininku, tačiau paskutiniu momentu planas sužlugo.
Šiuo metu ponas White pabaigė penkis kūrinius kino filmui "Cold Mountain", kuriame vaidina Nicole Kidman, Renee Zelweger, Jude Law, o nedidelę muzikanto rolę – ir jis pats.
Geriausia siu metu roko grupe (MTV). Siaip labai ql!
"Don’t Know What To Do" klipa machiau. labai keistas bet kas megsta Kate Moss
, tai tiem patix. Patys White Stripes ispudzhio nadaro jokio
sita daina nera ju… ir + "I just don’t know what to do with myself". Tai reikia daugiau pasiklausyti. Is vienos dainos nereiketu susidaryti ispudzio apie grupe