The Cinematic Orchestra VILNIAUS JAZZ\'e+Info

The Cinematic Orchestra VILNIAUS JAZZ’e+Info

Perziurejes siemetine VILNIAUS JAZZ’o programele nustebau rades "The Cinematic Orchestra". Turetu buti demesio vertas koncertas.

Siek tiek INFO:

The Cinematic Orchestra programa "Man With A Movie Camera" - naujas būdas klausytis muzikos

2003-08-25

Grupė iš Didžiosios Britanijos "The Cinematic Orchestra" rugsėjo 21 d. Vilniaus kongresų rūmuose pristatys muzikinį projektą – "Man With A Movie Camera", gimtinėje kritikų vertinamą kaip vieną novatoriškiausių ir nuostabiausių kūrinių.

Muzikinis projektas gimė 1999-jų metų pabaigoje, Portugalijos tarptautinio kino festivalio organizatoriams paprašius grupės sukurti eksperimentinį garso takelį kino klasikai - nebyliajam sovietiniam Dziga Vertov filmui. Festivalinis projektas – "Man With A Movie Camera" grupei buvo puiki proga paskleisti "The Cinematic Orchestra" novatoriškas muzikines idėjas bei įgyti pasaulinį pripažinimą. Gyvo garso koncertas atliktas Portugalijos Porto teatre sulaukė neįtikėtinos sėkmės. Pasirodymas tapo pranašišku - su šia programa grupė buvo kviečiama koncertuoti įvairiuose kino ir muzikos festivaliuose (Turkija, Škotija ir kt.).

"Man With A Movie Camera" žavi savo neįprasta muzikos ir vaizdo sinteze, kuri atskleidžia didingos Rusijos 1929-jų metų dvasią. Šeštojo - septintojo dešimtmečių džiazas ir šiuolaikinė šokių muzika sukuria nepakartojamą skambesį. Pasak grupės lyderio J.Swinscoe, "The Cinematic Orchestra" nori kurti tikrą ilgaamžę muziką, kurioje atsispindėtų brandumas bei emocionalumas.

Bilietus į rugsėjo 21 d. vyksiantį renginį galima įsigyti Vilniaus kongresų rūmų kasose arba rezervuoti interneto svetainėje http://www.kinai.lt

http://www.vilniusjazz.lt

butinai eisiuTaip

2velniena

galejai ir parasyt kada Niam niam

2 sokejyte

as ir… Tūsas

info nezinantiems:

data: 09.21d.

laikas:18 ir 21 valandomis

vieta: Vilniaus kongresu rumai

bil.kaina:50,60,80,100lt

uzsisakyti bilietus internetu galima puslapyje http://www.kinai.lt

Mielai persikopinciau (mainais i ka kito is mano archyvu ar uz $) is ju albumu. Vilniuje. Turiu ju tik viena - "man with a movie camera", 2002. Nors panasu, kad tai vienintelis ju albumas.

A mnie vsio ravno…

Iki Vilniaus dar toli.

o blin! taigi jau greit! o ash visai pamirshes apie jazzus buvau.

Panasu, kad keli kiti koncertai irgi nebus prasti…Radau dar kelis i kuriuos visgi matomai nueisiu - japonai, M.Leuchter ir Turkoz/Leimgruber, gal ne i visus tris, bet bent i du…

kažkoks geras žmogus į omnitel.music.binaries konferenciją įdėjo Cinematic Orchestra albumus ‘Every Day’ ir ‘Man With a Movie Camera’

As maciau sita filma pries eile metu - tada turbut nieko nesupratau, bet kai pamaciau ji su Cinematic Orchestra programa, viskas pasikeiteŠypsena

Tai kad jie atvaziuoja yra is ties nerealu!!!

Gaila, kad bilietai ne patys pigiausi, bet kai pagalvoji, kiek ju pasirodymai kainuoja gimtineje, tai tada jau kitaip atrodoŠypsena

Manau Vilnius Jazz siemet sublizges!

Pirkau siandien bilietus, kaip nekeista bilietu dar kruvosApakęs… Kuo toliau klausau si CD tuo labiau manau, kad koncertas bus vienas geresniu siais metais.

Šia proga "BDG filmai" ir kino baras "Barbacan" rugsėjo 20 dieną rengia vakarėlį "The Cinematic Orchestra EXTRAS". Kino baro svečiams bus pristatytas lietuviškasis elektroninės muzikos ir džiazo projektas, kurį atliks DJ Denisas (One Earstereo), Gedas (Dr. Green) bei vakaro intro DJ Popx (Žvėriukai). Neįprastas muzikos ir vaizdo derinys skambant saksofono, nu-jazz, lounge muzikos ritmams bei išskirtiniai "The Cinematic Orchestra" kūrybos fragmentai laukia susirinkusiųjų muzikos ir kino mėgėjų. Programos metu bus parodytas The Cinematic Orchestra Live & Cargo Londonas 2002 (Man With A Movie Camera & Theme De Yoyo) koncertinis įrašas, dokumentika - From Reel To Real, video - All That You Give, Man With A Movie Camera Video Edit, galerija ir biografiniai grupės kūrybos momentai.

is http://www.kinai.lt

Manau, kad tai buvo vienas geriausiu (o gal net ir pats geriausias) koncertas kuri aplamai esu mates. Dziga Vertovo filmas - nerealus ir visa tai ka dabar panasaus bando daryti toli permeta. Usisakiau DVD.
Kaip nebutu keista dalis sales buvo tusciaApakęs

bilietukai buvo ne per pigiausi… Nustebęs

50 lt uz toki koncerta nera labai daug.

nesigincysiu Šypsena

Ar galetum parasyti daugiau Gėlė? Gal sudalyvavai ir kituose vilniausjazzo renginiuose? Idomu, nes pati siemet ten nebuvau, o be to labai noreciau, kad kas paneigtu isisenejusia nuomone, kad vilniaus jazz’as - gana neidomus ir negyvas festivalis Šypsena.

Cinematikai, be abejo, atskira tema. Dalinkis Šypsena

Vilniaus Jazz’as kasmet bent po viena issimtinai idomu kolektyva ar atlikeja atsivezdavo kasmet.
Rasyti apie Cinematic’u koncerta yra sunku, nes nieko panasaus nesu mates, su kuo lyginti irgi nelabai yra…, Dzigos Vertov’o filmas is vis nerealus, stebiuosi, kaip jo nebuvau rades iki siol.