The Beatles - "Amzinai shiuolaikishki ar moraline atgyvena?"

Shiais laikais, kuomet muzikos rinka perpildyta, atleiskite uzh ishsireishkima, "Shu*ais", ir kuomet daugely taip waldo bandos instinktas, pradedama neteisingai ziureti y klasika tapusias grupes… todel ydomu suzinoti, ka jaunoji karta masto apie tokia grupe, kaip bitlai…(manyciau, kad brandesny amziu ir skony turintys zmones, niekuomet nepawadins to moraline atgywena…bet kiekwiena diena tokiu atsiranda wis daugiau…)

Nu kaip cia pasakius… Cia jau kaip kam. Jeigu ziuret i dabartini jaunima, klausanti eminemo, gng etc. ir ju nuomone, tai bitlai yra visiska moraline atgyvena ir kai kur tu gali aut i liuli vien uz tai, kad bitlu klausai (man jau buvo grasinta Šypsena), bet paziurejus i tai, kad jie buvo pop-rock pradininkai (jeigu klystu tai pataisykit, as cia remiuosi laiko juosta, per muzikos pamoka braizyta, pagal ja pop-rock atsirado kartu su bitlais, o vadint juos rock n’ roll atlikejais man neapsivercia liezuvis) ir iki siol yra klausomi ir megiami, o as giliai abejoju, kad tas “gresia” tam paciam eminemui, tai galima pasakyt, kad jie islieka siuolaikiski jau gan ilgai, nors vartot zodeli amzinai kazkaip neatrodo labai gerai, nes kaip kazkas yra protingai pasakes - “Nieko nera amzino”, taigi ir bitlu muzika neisliks amzinai, kaip niekas neislieka, nebent zmones atrastu ka nors neyrancio, kur galima butu saugoti garsus, bet net ir tokiu atveju jie taptu visu uzmirsti, nes veliau, kaip ir bet kokia muzika, ju muzika visus uzknistu iki gyvo kaulo.
Baigdamas noreciau pasakyt, kad kad ir kaip kai kurie is musu noretu pasakyt, kad bitlai yra atgyvena, jie negali to pasakyt, nes ju muzika labai itakojo pop-rocko raida ir ju muzika iki siol daug kam pakelia nuotaika ir netigi dabar kuriasi grupes, grojancios tokiu stilium ir nuiminejancios ju coverius.

Tai tiek,

Su pagarba,
Adan

pasakei kaip i miltus paperdei

Tokie atgyvenos kaip ir tu Mirkt linksmiau gyvensi juk atsakiau Liežuvis

fe, mano mamos laiku atgyvena!

Amžinai gera sena grupėMirkt
Per mažai jų liko, kad šiuolaikiškais vadintumLiūdnas, bet atgyvena, bent jau man, jie niekada nebusNe
O kad juos mėgdžioja tos tipo geros šiuolaikinės grupės - tai faktas.

nebutinai tai, ko mama klausosi, yra bloga.dabar ne maziau s…buna.o bitlai tikari wiena geriausiu wisu laiku grupiu

o Mocartas tau taip pat moraline atgyvena?
jeigu taip, tada ir The Beatles tokie pat.

Man tai Bitlai visada bus Bitlais ir niekas jų nepakeis, gera grupė Gerai Visi eminemai,2pac’ai,50centai ir pan. tikrai neprilygsta jiems. Be to, jų fanai, ar po 30 metų jums dar patiks tokia pati muzika ?

klausau ne vien beatlu bet ir daugeli kitu grupiu is to laikotarpio ir niekaip lezuvis neapsiverstu pasakyt kad beatlai (bei to laiko muzika) "atgyvena"…
jus man pasakykit ar dabar kuriama muzika po 30 metu domins ka nors daugiau nei 35-40 metu zmogela jaucianti nostalgija tam laikotarpiui…
klausydamas 60-70 grupiu atrandu kazka savito ir nebudingo didziajai daliai dabartines muzikos… o beatlu muzika amzinai sioulaikiska lieka (bei lix) tik nedideliai masei zmoniu…

Amzinai siuoliakishka ;]
bitlai ynese lb dideli indeli y muzika ir manau niekada netaps atgyvena ;]

The Beatles visada išliks gerbėjų širdyse…

paste:
Kai kam atrodo, kad si grupe yra shoodas. Tokie avigalviai renaksi scorpions, kai kurie biciuliai megsta enigma Cia yra dar pora tarptautinio masto pamegtu grupeliu Lietuvos Demokratineje Valstybeje. Stai: Alice Cooper (labai patinka mano broliui), Pink Floyd (Jonui patinka), Bon Jovi (patinka labai jaunoms panelems), Aerosmith (kas cia tokie bus ??). Kam patinka vabalai, renkasi Beatles, Truputeli sunkesnes muzikos atstovai renkasi Sepultura.Kam nepatinka, gali eiti kaku.

GeraiGeraiGerai ir nekitajp!!!Laimingas

Jeigu jau Beatl’ai atgyvena, tuomet ash pabusiu senamadishkas…

Kartais megstu paklausyt Bitlu, bet perdaug jais nesizaviu!

Bitlai visada bus klasika!

iki tokios muzikos manau reikia suaugti! Kol jaunas esi klausaj tai kas "veza" ir taj ka klauso draugaj [nebusi juk ishskirtinis]. Laikui begant pradedi klausyti muzika kurios rimtas nera tik Bum Bum Bum ir dajnose balso deapazonas nepasireiskia tik viena nata…

sakyti, kad The Beatles yra moralinė, ar dar kokia ten atgyvena būtų netikslinga ir taip pasakyti galėtų nebent penktokas. The Beatles visada buvo, yra ir bus maištautojai. tai ne tokie maištautojai, kaip kad Exploited ar Sex Pistols. jie ramesni. na nežinau kaip paaiškint.

The Beatles niekada nebuvo nėra ir nabus atgyvena

Man daba yra 19, o The Beatles ir siaip senesnes muzikos klausau nuo ~15 metu. Ir man visiskai buvo nusispjaut kad kazkuo issiskiriu, aplinkiniai prie to priprato, netgi atsirado bendraminciu.

The Beatles 4ewer…