THC

THC

Kiaulė Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Baisus

ko tu roza kreipi Juokiasi bled visai zajabys, siandien Kietas zajobas uzejo, specialiai nekoks i parde jejau Juokiasi Juokiasi. zemuogiu skonio ledai su likeriu. Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi plius vodke su apelsinu sultim stiklinaite. tik spirto mazokai, tas likioras min. 65% turetu but, kad taip est, grynai del skoniniu savybiu. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

tokie patiekalai ne man, mieliau sueitu tavo vakarykstis zakusonas Juokiasi cia toks patiekalas labiau botanikinis/agrastinis Juokiasi kur sedi rimta snuki nutaise ir po biski ragauja situos saldainius su sakute ir pysdyt kazka, koks savitas skonis su isimenanciu prieskoniu Juokiasi Juokiasi Juokiasi

aik tu naxyu ciortas kaip mane priot Kietas galvoju gal greitaja issikviest, bet tai o ka jie, isves i durnyna, ir kol atves, tada atleis, ir vel ipust noresis. nevariantas. ne ne reik da ledu su pauksciukais ikalt, ir apie greitasias stengtis negalvoti. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

agrastinis Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Juokiasi

Cia is kanaplios gal? Keksa, pyraga esu pora kart valges, ilgas labai poskonis… vos ne pusdieniui Šypsena