Tevynes labuj

Tevynes labujŠypsena

Brac anksciau nori nenori imdavo i kariuomene dabar puse pilieciu ligoniu …Cha cha ar jos bijoma ar jos vengiama???ar tipo nx man …???
Mirkt

Chem bolshe v armii dubov, tem krepche nasha oborona…
(C) Nezhinomas Kareivis

Labas

Šypsena Tokių temų daug buvo… BNa nežinau metus praleisti ant durniaus aš nenoriu… Be to nuėjus į karinį komisariatą iškart bloga pasidarė:
Mokaisi, dirbi?
Nesimokau, nedirbu…
Kiek klasių baigei?
9;
Mokaisi dirbi?
Nesimokau, nedirbu…
kiek klasių baigei?
8;
Mokaisi dirbi?
Nesimokau, nedirbu…
Kiek klasių baigei
5;
aš ten vienintelis su viduriniu išsilavinimu buvau… Tai ką paskui veikti su tokiais pulko draugais?

niekas nenori i kariuomene nes ten buna tusciai praleistas laikas. per tuos metus zmogus gali perlaikyt egzus (jei kas nepavyko vidurineje). eiti moksla (kad ir neakivaizdziai) dirbti ar net vaziuot i uzsieni ieskoti "centu". o kariuomeneje busi be jokio tikslo ganomas. jei ir pvyks "uzsikacialinti" tai grizes "laisven" vel istisi plempdamas alu tad… o psichologiskai kariuomene ne vieno neuzgrudino tik daugeliui dar nervus paede.
neveltui dabar vyraujanuomone kad kariuomene padaryti profesionalia ir kad ten zmones eitu dirbti o ne svaistyti savo gyvenimo metu. tada vyrukai (merginos) treniruosis ir nuolat palaikys forma ir tt.

aha, siaip kariuomenei vidurinis yra privalumas, t.y. didesni sansai pasilikti ten dirbti, jeigu aisku noriCha cha

Žinau šitą Taip Be to neblogas ten darbas… Visada žinai, kad jį turėsi ir atlyginimas žemiau 1000 nekrenta…

Nx…ta armija bereikalyngai sugaisti metaiTaip

nu va kokie lietuvos vyrai… Nežinau Liūdnas

Bet yra ir po aukstosios kursai tai ka jiems galvoti apie tuos kurie kaip tu?Cha cha tipo durnelis???Cha cha

Kokie?Cha cha

Sauktiniu kariuomene jau darosi pasenes reikalas musu amziuje ir ilgainiui ji vis mazes, kadangi butent yra iskeliamos zmogaus teises, jokios prievartos ir pan. Pasaulis pereina (o tiksliau europos, Jav salys) prie samdomu kariuomeniu. Rasiau netgi apie tai sociologini darba.
Bet velgi nesmerkite tu, kurie pasirenka tai, tai garbinga profesija, specialybe. Sunki, varginanti, sekinanti, reikalaujanti daug jegu, ryzto. As pasirinkau sia specialybe taip pat, siekiu jos, man garbinga atrodo dirbti savo tevynei, kas cia besidarytu. Garbinga ir vyriska. Kitu morales normos galbut yra kitokios ir uz tai zmoniu teisti negalima. Tiesiog kiekvienas pasirenka savo.

nx ne nx… bet nematau nieko blogo tarnyboje…

nx ne nx… armucha nera blogai…

visiskai pritariu dykumos vejo komentarui, jei musu visuomenej vyrauja nuomone kad armija yra blogai, tai nereiskia kad taip is tiesu yra, ir tie kuris ten nebuvo, neturi teises kritikuoti.
del profesionalios kariuomenes, tai ne gandas, jei 1998m. buvo planuojama didinti kariuomene iki 28 tukst. kariu tai dabar NATO reikalavimai sumazinti iki 5 tukst.
o tarnyba tai garbes reikalas ir niekada nesuprasiu tu kurie nori bet kokia kaina issisukti.

Žinau šitą Taip Be to neblogas ten darbas… Visada žinai, kad jį turėsi ir atlyginimas žemiau 1000 nekrenta…

[/quote]

krenta ir daug zemiau, bet tik tuo atveju jei nesugebi dirbti savo darbo.Nustebęs

Pats zinau esu praejes tik norejau kitu nuomones paziuret kokie atsiliepimai!Šypsena

A vatie sugaisti metai kai kuriems duoda biski arba kaip sakant atveda i proteli…

A vot pas mus ir dvi merginos buvoLaimingas
Cha cha

nu visishkai nenorintys i armija eit.
aishq ir ash uztai, kad ten eitu visokie po viduriniu, gal bent jie ras vieta, o nesitrainios gatvese…