tevu-vaiku santykiai…
kaip jus sutariat su savo tevais? as ir mama kartais tampame didziausiomis priesemis.na, mane nervina tokie dalykai, kaip knaisiojimasis po mano stalcius, spinta, rankine…tai, kad ji niekaip neatprant galvot uz mane ir t.t.
man tas irgi nepatikdavo,tai po kiek laiko isejau gyventi savarankiskai
Oj anskciau visko buvo, turiu omeny paauglyste, bet dabar viskas netgi labai ciki! O del knaisiojimosi po daiktus… pas mane seimoj niekad to nebuvo!
Kad ir kas nutikdavo, kad ir kaip pykdavomes, bet NIEKADA!
mano mama nesikinis po stalcius-taip issiauklejau
Sutariame neblogai. Ir po mano daiktus tevai nesiknaisioja, jie net netikrina mano pazymiu knygutes. Sako, kad as pati turiu kurti savo ateiti,jie gali tik padeti,bet tik tada kai pati paprasysiu ju pagalbos.
pavydetina
mano nesiknisa, nes neturiu daiktu
niekada tevai nesiknaisiojo nei po kuprines, nei po stalcius. Sunkiai isivaizduoju gyvenima be mamos: kur silta vakariene, kur visad paruosti pusryciai. Ir lova pakloja, ir kambarius aptvarko, ir t.t. Ech, mamychiuke as esu, kaip baisu, oi kaip baisu
nesiknisa ir nesikniso
mano tevai super
jie nesikisa imano reikalus, jeigu as pati to nenoriu. Leidzia paciai rinktis ir eiti kur noriu. Jie manimi pasitiki, o tai svarbiausia. ( bent jau as taip manau)
Pritariu. Svarbiausia kad tevai pasitiketu. Mano daiktuose mama nieko neiesko. Bet mano vyr sesers tai… pastoviai patikrina pinigine, kiek ji turi babkiu, ka ruko ir t.t. nors sistrai jau 22metai.
Jokiu problemu
Kai mama mano taip darydavo sakydavo "daviriai no praviriai" as su ja sutinku! Kai busiu mama ir taip darysiu
mano santykiai su gimdytojais labai zjbs
kazkaip po stalcius, po rankines-niekada niasiknajsioja…
ir ishwis…galiu pasakyt kad lebaj geraj sutariu su mamyte…
na zynoma wisada wysko pasitajko…bet pagrinde boona wyskas cyki…