Tevai nori suruosti mums vestuves

Tevai nori suruosti mums vestuves Liūdnas

Nesikis jei normaliai su jais bendrausi ir paaishkinsi. Nepagailek gero zodzio jiems ir viska jie supras ir sutiks. Aisku , jei kalbi pakeltu tonu ir pristarauji vien del to , kad priestaraut tai isiziebia konfliktas. Reikia normaliai paaiskint, kad cia tavo svente ir nori atsvest taip kaip nori. Manau matyt tevus kaip priesus- pagrindine musu klaida. Man taip atrodo, nu gal as ir klystu. Bet visvien man taip atrodo.

ne taip lengva cia kaip atrodo…Nekaltas
tevai priprato kad ju vaikai priklauso nuo ju…Nekaltas
todel kisaasi ten kur nereikia…Nekaltas

na ash kad ir krikshcione, bet netradicines vestuves vistiek patinkaGerai
nors apie jas kalbeti man per anksti…Angelas
manyciau turetum pasikalbeti su tevais ir paaishkinti kad tu suauges vyras ir pats sprendi kas tau yra geriausia.padekok uz tai kad rupinosi tavimi kol buvai jaunas,o dabar lai leidzia paciam pabandyti tvarkytis savo gyvenima…Drovus
nerejkia su tevais pyktis,geriausia,kad ir nenorint,parodyti padeka ir paprashyti leidimo kam nors… taip jie gal jausis pamaloninti…
na nzn…ce tik mano nuomoneTaip

Gerai Taip

Siaip tai as savo vestuves planuosiu pati. Mama pasake, suradusi man vestuvine suknele (nes pries kelis menesius tuokesi jos drauges dukra), tikrai nenoriu vilktis tos sukneles, nes ji man netinka ir negrazi, bent jau man. Tikrai jos nesimausiu ir pasakiau mamai, kad tai yra mano vestuves ir noriu pati viska pasidaryti, kad ir vestuvine suknele noriu vilketi savo pacios issirinkta, o ne ta kuri man visiskai nepatinka. Mano busimojo vyro sesuo ne taip seniai istekejo ir visas vestuves uz juos suruose mama. Mama ieskojo muzikantu, ejo pas kuniga ir t.t. Bet gal kitiems patinka kai viska daro uz juos ir primeta savo nuomone.

Pagrauzk dziuvesi!!!
Is ko jus sprendziat kad nelaikas? Del kelniu? Jus ne i ta puse kreipiat demesi!
Odines kelnes bus gerai ir po vestuviu! o kostiumas supus spintoje, kam jis reikalingas? Net karstai nereikalingi (vistiek sudula zemeje)! Nesuprantu jusu krikscioniskos mastysenos!

Su odinem patogu, su kostiumu ne! Tai negi per savo svente turiu jaustis nepatogiai?

Visos FEMINISTES pasiruosusios pavaryt! Nu gerai… varykit toliau… Jus net nepazystat manes o taip sikat ant manes…

Aciu uz demesi KONSERVATORIAI

Tau nei vestuviu, nei kelniu , nei kostiumo dar nereikia- nepriaugai, marsh i smelio deze zaist.

ech merdzinos, ka jus suprantat apie odines kelnesApakęs
Odines kelnes tai atgaiva sielai ir kunuiMirkt
Liežuvis

nepyk tarzane,bet nu ir nesamones kartais numeti(Juokiasi).GAL tau reikejo foruma pavadinti keik kitaip,pvz."mamyte,noriu odiniu kelnyciu".tokia nuojau9ta kad tau dar ankstoka ir zenytis,pagalvok kol ne pervelu?
Ir dar:kdg problema KELNES,siulyciau neskubet ju pirkt,nes po vest taip sukusiTaip,kad net S didis per mazaz bus,o dar po 10 metu-net XXXL per mazasBaisu!tiap kad be sansu!
P.S.buk savimiLabas

Sauktiniu dabar bent 3 kartus daugiau, nei vietu armijoje - tai ir sansas 1:3 pakliuti, o jei jau vengi armijos - tai kas tu per vyras??? Mano draugelis irgi kazkada isvenge armijos, o dabar verkia, kad nepriima i norima darba.
o jei taip striuka su armija, tai eik mokytis - nors ir i vakarini (tik nezinau, ar toks dar yra) ar neakiaizdini, i kokia kolegija pvz - ar vaikais apsikrauk - ir nieks taves nejudins Šypsena

Po vestuviu visiems sunku… Cha cha
Tos odines kelnes yra dzin, bet kostiumo tikrai nenoriu… Zinau, kad po vestuviu nesutaupysiu nei tom odinem kelnem, nei geresniam motociklui ir t.t. Motociklu vaziuojant odines kelnes labai gerai… Bet ju nebus…

Negi pilnai atsiduoti tevamas? Tada ir sutuoks kaip krikscionius baznycioje…

Gal kas zinot kaip issisukt nuo armijos? Armija trukdo svajonems, darbui (kurio netekciau isejes), sveikatai…?

Heh, kodel taip atrodo, kad nelaikas dar toms vestuvems…Nekaltas Nekaltas Nekaltas
Tasytis su tevais del kostiumu, zyst kaip mazham berniukui del odiniu kelniu… Taip ir matos busimi sheimyniniai barniai del 102 ivairiausiu priezhaschiu.
Galvojau, busimos vestuves verchia apmastyt viska, ivertint ish naujo, surimtet. O chia tik paauglishkas prieshtaravimas…
Sunku jums bus, bet kagi. Sveikinu su busima shvente Laimingas.

Cha cha Dalis paminejo, kad turi jaustis patogiai, bet kostiume tikrai nebusiu patogiai…

Tevai kostiuma nusprende nupirkt del vestuviu… Odines kelnes pats nusipirksiu… Tik ta visi prievarta uzknisa…

Manau, kad jei tėvai ne kokie naujieji milijonieriai, geriau už savo pinigus vestuves pasidaryti Taip
Daryti šventę sau už kitų pinigus…na nežinau nežinau… Ne Ne Ne

na va as irgi susiduriau su tokia dilema:
tevai siulosi suruosti vestuves (finansiskai tai tikrai, o apie kisimasi tai bus matyt)Šypsena mes siuo metu pinigu tam skirti negalime, tai kyla klausimas: ar geriau palaukti kol bus pinigu ir patiems viska "pasiremti"Laimingasar pasinaudoti ju pagalba?Nekaltas
a?Flirtas
kaip manote?

Savo išskirtinę gyvenimo dieną turi jaustis patogiai, o ne kai kox kalinys per prievartą aprengtas kokia specūra. Tai visų pirma tavo šventė ir daryk taip kad tau būtų cool…Kietas

Hmmm, nebuvau as maishtingas paauglys, bet jei juo buciau buves galvociau taip: jei nereikia kostiumo - nereikia ir vestuviu. b*bi deciau ant visuomenes stereotipu ir kazkokiu banaliu durniu isgalvotu apredu. Ir is viso - roziu kotai daug grazesni uz tas raudonas galvas, kurios nudziuna ir ziedlapiu pribyra, paskui nepatogu, reikia surinkti juos. Kotas nenubyretu…
Cha cha

o juk tu ju vaikas ir jiems brangios tavo vestuves,bet negi nebandei kalbetis ??? gal per daug tonas pakeltas buvo? tu turi svajoniu ir tavo tevai turi Taip gal nors dali ju ispildyk…