Tevai brangiausias daiktas ka mes turime?Ar taip yra istikruju?

Tevai brangiausias daiktas ka mes turime?Ar taip yra istikruju?

Jei tevu nebutu…
Prateskite minti.Mirkt

nebutu ir musu…

As ir taip manau.

Tevai man labai brangus, bet yra ir kitu brangiu zmoniu mano gyvenime. Kai tevu nebebus, zinoma, bus liudna, sunku, bet manau isgyvensiu visa tai daug lengviau, nes bus kas pades ranka ant peties, bus - kas apkabins. Labai geru patarimu duoda ir draugai.

…nezinau kaip pratesti…
per daug skaudziai ir liudnai skamba si tema… Nustebęs
noreciau, kad tevai visada butu, kol as busiu Gerai

Siaip jau tevai ne daiktas.Pavargęs

ZinauŽliumbia

…butu Žliumbia Nežinau ypac del mamos…

Man taip pat tevai patys brangiausi zhmones pasaulyje Taip

Siaip tevai turetu buti patys patys artimiausi zmones Nekaltas,kaip jau kazkas minejo jei nebutu ju,nebutu ir musu,uz ta turim but dekingi…bet daznai mes su jais nesiskaitom,pykstames,skaudinam vieni kitus…
nu bet nepamokslausiu-toks gyvenimas Nekaltas

tevai aishku labai brangus, bet ar ne brangesni mums musu paciu vaikaiLaimingas

tevai tikrai daug mums reiskia…
dabar kai pagalvoju, jei buciau is vaiku namu, tai man tevu kaip ir nereiketu… tiksliau, jau buciau susitaikiusiu su tuo, kad jiems manes nereikejo… jie mane paliko…

o jei dabar (kai didziaja dali savo gyvenimelio pragyvenau su jais), netekciau bent vieno, man butu liapai sunku…Nustebęs

taigi- viskas priklauso nuo aplinkybiu…Cha cha

[quote] aisku, kad tevai vienas brangiausiu turtu, bet su laiku, mes patys sukuriam seima, ir sarasas pasipildo- vyras, vaikai…

Vaikai yra brangiausia, ka mes turime ir kitaip buti negali. Tevai pernelyg daznai isivaizduoja, kad jie turi buti vaikams brangiausi ir tuo pagrindu pakankamai apkartina vaikams gyvenima. Savo vaikams as turiu buti brangi, bet tikrai ne brangiausia, kitaip jie amzinai liks nesubrende mamytes vaikeliai.

man tevai brangiausias dalykas… taciau daznai su jais pykstuosi… taciau as begalo myliu LūposŠirdisŠirdis

Samprotaukit iki pažaliavimo. Kokie brangūs jums tėvai suprasit kai neteksit. Aš jų jau nebeturiuLiūdnas

Tep… Jeigu, neduok Dieve, tektu rinktis tarp tevu, sutuoktiniu ir vaiku. Manau, kad pasirinktume vaikus…