testavau
gerai
pastaruoju metu madinga ant ab kazka test0t…tai va as irgi sian pusdieni su 06m s60 AFTOMATU
ka zinau…kazkoks man prikolas ir nesusipratimas volvos aftomatas su 2.4i 125kw
…tik tiek,kad persedau i fau,i kiema ilekiau ir iskarto ijoblinau ryciaga belenkur,kur turetu buti Parking’as
Na,jei tai būtų D5 AT, šnekėtum kitaip
q>zinok abejoju,nebent stovetu koks ZF,o ne aisin
odos kakibe pas volvo tai nx nx…
variklis girdejos?
peper>jo,garsas geras,kaip silkutes beveik,va jauciu kitaip snekeciau,jai su Turba butu volvas…
keistai medis volvose ziurisi…
dr - a tu neabejok, aš tokių ne vieną vairavęs
šoliuotė baigia atsilupti. nekaži ką su kokibe. ar čia 500.000km ir daug išpiltos kavos?
Apex>sitas pirktas is usa,2008metais,rida 35k myliu,dabar 110k myliu…siaip ne kiek pacio saliuono kokybe,kiek sedyniu odos,suskeldejo konkreciai,suprasciau soferio,bet realiai visos sedynes,nors tikrai nera kazkaip isskirtinai naudojama masina,seimyna standartiska ir tiek,paskui lubos idomios,toks jausmas,kad puse ismieros mazesnes jos q>bbi zino,as ir vaziaves,bet ne vairaves…siaip masina be charakterio,bent tokios komponuotes…iki ciumodanu nevelka niekaip
bet butu turbinine,mechanika,tinkama pakaba ir r18…man jau tiktu
va ir nespėjau pasakyti, jog amerikonas
Nu mes ana sav testavom audi a6 3.0tdi su 180kw pries bmw e60 530d mechanika, angla keistu vairu, nu tai esme gavosi taip ant popieriaus audi turi imti per 6,1 o bmw per 7,2 o praktiskai gavome taip, kad bmw tiek is vietos tiek is eigos deda audine i vieta ir nieko neina padaryti, darem skirtingus vaziavimus, keitem vadylas ir vistiek nieko su audike nesigavo iki 250kmh bmw juda pirma ir bbz kodel taip, audi roda 84tkm bmw 330tkm
cu>realiai is esmes volvos s60(nezinau kaip kitos)niekuo nesiskiria nuo europiniu,net zibintais
farengeitais ir myliomis
cu>nu tai tik tiek,daugiau viskas europietiskai dar ant veidroduku debilams priminimai,kad tai nera viskas taip grazu,kaip jus matot juose vaizda
man tai kliūna medis - lakas suskilinėjęs. o dėl odos, tai kaži ar ten tikra oda?
oda pas Volvo buvo 2-ejopa. Kiaulė, labai minkšta ir nepatvari ir kita kur geresnė
Apex>lakas nesuskiles