testas: ka matot?

testas: ka matot?

kadangi mano mastymas jau "sugadintas, tai matau ta ka dauguma suaugusiuju, o ka mato vaikai?

vaikai mato žuvytes Cha cha

delfinų žuvytėmis nepavadinsi-]

Delfinus, o ne zuvytes Valio.

blec Šypsena atspejau kad cia vien vaikai Cha cha

Cia tik tau taip atrodo Flirtas.

ziurejau ziurejau… pamaciau delfinus tik kai pasake, kad cia tokie turi but Cha cha

As kai pirma karta ziurejau, jau zinojau kad dar ir daelfinus cia galima pamatyti, bet ne velnio ju nemaciau. Ir vienaip varciau ir anaip, visvien besiseksuojanti porele smezavo. Veliau, po keliu menesiu netgi, sitas paveiksliukas vel pakliuvo man i akis, tai tadu kotais uzmaciau tuos delfinus. Ir dabar kai jau MATAI juos, nebegraziai ta porele atrodo Piktas Žliumbia.

man kai pasake, vis tiek ju nematau Nekaltas

avietes, vaikai nebutinai buna pagal amziu jauni Drovus

Tai jau tuomet toki individa reiketu vadinti ne vaiku, o suvaikejusiu suaugusiu ar kaip nors pan Nekaltas Cha cha. Beje, sita paveiksliuka rodem 11meciui berniukui, bet tai turbut jis jau seniai nebe vaikas, jokiu delfinu nemate Pavargęs Piktas. Jeigu ieskotum delfinu ir gerai isiziuretum, tikrai pamatytum, nes zinai kaip atrodo delfinai. O sako, kad vaikai nemato nuogos poreles, nes ju pasamoneje nera uzfiksuotas toks vaizdinys, uztat apie delfinus visi jau nuo mazu mazens zino Taip.

As da kamasutros poza matau Cha cha

Kadangi jau buvo toksai kitam klube tai viską aš žinau.

kol neperskaiciau jog delfinai turi but,ne welnio ju nemaciau… Cha cha paskui tik pagal uodegas atsirinkau Cha cha Juokiasi

GiNce`, tai tu visai padorus vaikunukas dar esi Flirtas Gerai Juokiasi

Nu na kiek pastangų reikėjo įdėt, kad tuos delfinus pamatyt Cha cha

o izvelgiau jau ir as delfinus Cha cha

nematau delfinų Užsispyręs

Ten žiūrėkit šešėliuose visur delfinai Valio