tesiant tojotų temą
kaimas ciuning isrieda i gatves
yo, siandien reik kalbet tik apie tojotas, apsilipint vyciais ir svastikom, bo siandien trulyko gimtadienis :
tai vat i truliko sveikata
pries daxyuja metu, butent sita diena, pro Vilniaus troleibusu parko vartus, isriedejo mazas mazas, taciau senas trulykas.
o kas is vietiniu jam vapsie ta paganiala- trulykas ivairavo?
ai tiesa, tesiant remonto tema… sitas lioxa buvo remontuotas kazkadaise, i kampa rodos gaves buvo, bet dureles taiwanis… tai ble kiek cia praejo kokie 3-4metai, kai uzdarai duris toks jausmas kad dureles plaktukas paliktas nueme meistrai absyvke - viskas grazu… sako cia del to kad taiwanis
tai dabar klausimas, kokia cia taip ant greicio nupirkt garso izoliacine medziaga, isklijuosiu tas dureles kad skarda nebildetu kaip mociutes papai?
tai reikia kad prikibtu prie skardos, kad ji nebarsketu uzdarant duris tiesa, koki purskala ukiska purkst, kad nueitu nuo variklio nesvarumai - senas tepalas, dyzelis dar visokia *pimp…*ne?
Nu tai ir klijuoji, kad prikibtu Man vienas perekupas uzrode, buvau dares vienai masinai, bet tolkom nenuemus ir nepraardzius duru, tai nelabai kas ten gavosi.
Rafinuotas, carb cleaner trb geriausia motorui plaut. poros flakonu pilnai pakanka. pati pigiausia.
yra rafi dazu pardese vibro izolkes klijuojamos,bitumines . lapas berods kvadratas 4eur
naktibledas, 15-16m atgal intike jis buvo pasivadinęs troleibuso ūsai, po to matyt susitrumpino iki trulykas
o kurwa, as irgi kazkada naktibalda buvau
niekas neatsakys ,biesas zino kiek ten iskasta,jei nesimato sniuru pazeistu,tai px
realiai jei sniurai cieli, kaip ir px nx, nes tas isorinis gumos sluoksnis, vos ne kaip kosmetinis eina. buna juk padanga ir visa sutrukinejusi is isores, bet jei kordas sveikas, ir vidus nepazeistas, vaziuos be problemu. p.s. nuvaryk i melga ir uzdes lopa, privulkanizuos ten gumos.
iki 15eur turetu buti.
Bordiurui nieko?
pofik, vaziuok ir galvos nesuk, taip man buvo kazkada irgi - sekmingai suvazinejau komplekta - svarbu dratu nesimato. Montuok taip, kad ta vieta (jei padanga leidzia) i vidu eitu ir isvis pofik
as tai nevazineciau taip, uzvulkanizuociau. melgos meisteriai sako, kad ir daugiau 130 su tokiu ratu nepatartina vaziuot, ir seip jie garantiju del tokiu darbu neduoda.
nors gal cia standartine dainele, kad ta pydysa litu atgrotu.
nors gal cia standartine dainele, kad ta pydysa litu atgrotu. tas kosmetines duobes uzlipinimas niekaip neprides stiprumo