tesiant tojotų temą

tesiant tojotų temą

kaimas ciuning isrieda i gatves Juokiasi

yo, siandien reik kalbet tik apie tojotas, apsilipint vyciais ir svastikom, bo siandien trulyko gimtadienis Apkabinimas: Cha cha Cha cha Juokiasi Juokiasi

tai vat i truliko sveikata

pries daxyuja metu, butent sita diena, pro Vilniaus troleibusu parko vartus, isriedejo mazas mazas, taciau senas trulykas. Juokiasi Juokiasi Juokiasi

o kas is vietiniu jam vapsie ta paganiala- trulykas ivairavo? Juokiasi Juokiasi Juokiasi

ai tiesa, tesiant remonto tema… sitas lioxa buvo remontuotas kazkadaise, i kampa rodos gaves buvo, bet dureles taiwanis… tai ble kiek cia praejo kokie 3-4metai, kai uzdarai duris toks jausmas kad dureles plaktukas paliktas Cha cha nueme meistrai absyvke - viskas grazu… sako cia del to kad taiwanis Nekaltastai dabar klausimas, kokia cia taip ant greicio nupirkt garso izoliacine medziaga, isklijuosiu tas dureles kad skarda nebildetu kaip mociutes papai?

Rafi, danet.lt/wp-content/uploads/2016/01/burbuline-plevele-1.jpgIr pirkt nereikes Cha cha

tai reikia kad prikibtu prie skardos, kad ji nebarsketu uzdarant duris Mirkttiesa, koki purskala ukiska purkst, kad nueitu nuo variklio nesvarumai - senas tepalas, dyzelis dar visokia *pimp…*ne?

Nu tai ir klijuoji, kad prikibtu Mirkt Man vienas perekupas uzrode, buvau dares vienai masinai, bet tolkom nenuemus ir nepraardzius duru, tai nelabai kas ten gavosi.

Rafinuotas, carb cleaner trb geriausia motorui plaut. poros flakonu pilnai pakanka. pati pigiausia. Gerai

yra rafi dazu pardese vibro izolkes klijuojamos,bitumines . lapas berods kvadratas 4eur

naktibledas, 15-16m atgal intike jis buvo pasivadinęs troleibuso ūsai, po to matyt susitrumpino iki trulykas Cha cha

o kurwa, as irgi kazkada naktibalda buvau Juokiasi Juokiasi Juokiasi

niekas neatsakys ,biesas zino kiek ten iskasta,jei nesimato sniuru pazeistu,tai px

realiai jei sniurai cieli, kaip ir px nx, nes tas isorinis gumos sluoksnis, vos ne kaip kosmetinis eina. Cha cha buna juk padanga ir visa sutrukinejusi is isores, bet jei kordas sveikas, ir vidus nepazeistas, vaziuos be problemu. p.s. nuvaryk i melga ir uzdes lopa, privulkanizuos ten gumos. Mirkt iki 15eur turetu buti.

Bordiurui nieko?

pofik, vaziuok ir galvos nesuk, taip man buvo kazkada irgi - sekmingai suvazinejau komplekta - svarbu dratu nesimato. Montuok taip, kad ta vieta (jei padanga leidzia) i vidu eitu ir isvis pofik

as tai nevazineciau taip, uzvulkanizuociau. Nekaltasmelgos meisteriai sako, kad ir daugiau 130 su tokiu ratu nepatartina vaziuot, ir seip jie garantiju del tokiu darbu neduoda. Cha chanors gal cia standartine dainele, kad ta pydysa litu atgrotu.

nors gal cia standartine dainele, kad ta pydysa litu atgrotu. Taip tas kosmetines duobes uzlipinimas niekaip neprides stiprumo