Tendencija, kurios neimanoma nepastebeti

Tendencija, kurios neimanoma nepastebeti

Ale tik kad paziuriu, ogi kad vis zaideju amzius dideja…ar as neteisus? Pakalbekim apie krepsini.Pries keleta metu zaidejas sulaukes 30 metu jau kaipsakant yra laikomas perdyla, o dabar kas vyksta?Stai mums gerai pazystami zaidejai… Einikis-34 metai, be 8 pelnytu tasku nepalieka aikstes, o zaidzia aukstame lygyje Stombergas-32 metai, jau dauk kas ji nurasinejo, bet kokius stebuklus isdarineja. Vienas pavojingiausiu euros lengvuju krastu, aisku kartais jau gryba papjauna, bet kada reikia visada prisimena savo geruosius laikus kai budavo 26 metu… Sabonis-39 metai,tokio amziaus vyrai daznai skaito informacinius lankstinukus apie nuolaidas erekcija sukelentiems vasitams, bet tik ne sabonis Bagatskis-37 metai, eurolygoje labai naudingas, slaptas ginklas.per keleta minuciu sugebaq imesti pora tritaskiu ir vel seda ant suolo. Tanoka-33 metai, bet ji sustabdyti darosi vis sunkiau ir suniau, o juo sukuosena vis grazeja ir grazeja Packas-35 metai, nieko nepridursi, gal jau ir neprimato ir daro dauk klaidu, bet visdar turi nuojauta taikliai pataikyti i skyle…bet po rungtyniu su siauliais kyla klausymas. i kokia skyle? Pacesas-33 metai,pernai buo geriauses lenkijosl ygos zaidejas p.s. 2008 metai vyks pekino olimpiada. Jasikeviciui bus 32,siskai 31,macui 30,javtokui 30,songaila 31, slaninai 31.manau jie minimum bus tokie pat geri kaip ir dabar arba net dar geresni… p.s. remdamasis sita savo moksline teorija, sukuriau kita teorija kas man padedu sulaukus 30 metu atkreipti agentu demesi i save

Tai ka tu nori pasakyti kad savo forma ygausi tik ju metu, butu zjb kad aplamai igautum, juk cia vienetai tam krepsini ir aplamai sporte kazka pasiekia reikia daugiau treniruotis, o maziau sneket Nekaltas Gerai

siuo metu kamuoli as padejau i sali, o dirbu kacelkej. kai budamas tik 184 cm sversiu kokius 90kg grynu raumenu, o kojos busk aip arklio tada pazesim koks gynejas mane sustabdys…beje toks zadu butu po kleiu metu kai man bus 26 metai, tada dar 4 metus paslifuosiu kases teachnika ir budamas 30 metu susilauksiu viliojanciu pasiulymu is stiropiu krepsinio lygu…

Moderai.Aūūūūū Cha cha

Tomzykas,idomu kiek jau temu esi sukures SK? Cha cha

mano ugis 184 svoris pries avarija 95 grynu raumenu nu ir ???as kudas jauciusoi reik svert bent jau kokius 105 kad atrodyt gerai Cha cha

Moksline teorija Baisu

Gerai

Nu nežinau, Tomzykai, sunku pasakyti… Šiaip tai galima ir iš praeities pateikti nemažai gerai lošusių veteranų pavyzdžių… Nekaltas

kazkur skaiciau berods Krepsinyje kad filipinuose kazkoks vyriokas iki 53 metu zaide profesionalu lygoj Apakęs

Nu Tomzykai, skelk ta kita teorija… Cha cha

legendinis brazilu krepsininkas oskaras ar kaip jis ten pernai karjera baige profesionalo budamas 56 metu…

bet kokiam LKL’e dar galetu zaist ania Cha cha

budamas 56 metu jis visdar buvo vienas geriausiu brazilijos lygos krepsinino, tas zaidejas pasizymejo stulbinanciu taiklumu, regis yra imetes daugiausias tasku isviso per olimpiniu zaidyniu istorija…