ten toli uz vandenu

ten toli uz vandenu

O fokusas i valti, tai buvo uzmanyta?

Ir kreiva sakyciau Šypsena Ir fokusas, toks ne visai, bet pagal pavadinima, turetu jis buti ne i valti, o i ten toli uz vandenu Šypsena

Kreiva cia pagal kuria vieta?

Pagal kita kranta

tiesiai per centrą ryški kranto linija… irgi nieko gero Nekaltaskoks fotoaparatas? tik smalsu…

dzidas nematai pagal kuria vieta kreiva? Tikrai ne pagal ta “smilga”. Siaip is ties, jei ir butu tiesu, mazai ka keistu. Nuotrauka, sakykime netraukianti ir nuobodoka.

nelabai man patinka, kai kazkokios zholes ir valtele “uz 100lt” uzhgozhia garsiaja traku pili. kazkaip nesiderina senas prie naujo. nors rubuose ir interjere chebra derina retro + modern Nekaltas

aparatas 300D.

dzidas geriau jau butum nesakes Cha cha Siaip ateiciai, ne foto apatatas daro geras nuotraukas, o kas laiko ta “fotika” Mirkt

Maximus - širdžių vagis™ | Gyvenimas nemielas? Nepatinka - neziurek. O jei nepatinka tokie cianikai kaip as, kurie mokosi ir to nebijo, tai eik i miska ir apsikask samanomis. Manau visiems (tame tarpe ir man, nes gimiau lietuviu) truksta TOLERANCIJOS. Jei esi kazkiek pazenges GERBK KITUS, o ne aiskink, kad anas luzeris ir reikejo nusipirkti muiline. Gaila kad man tokiam luzeriui nuskilo, ane? Shit happen… Patariu visiems vengti sios vietos nuotrauku publikacijai, po tokiu ekspertu komentaru…