Temperamentas
Teoriskai zmogaus temperamentas gali keistis ir keiciasi - is choleriku tampama melancholikais, is flegmatiko sangvinikais… (na ivairios kombinacijos gali buti )
Idomu, ar daznai? Ir ar is vis temperamentas keiciasi? Ar pastebite savyje kokiu nors temperamento pokyciu begant metams, keiciantis aplinkybems?
tai aisku. kuo senyn tuo ramyn, ar kaip cia. anksciau ohoho kokia ugnis buvau, isiliepsnodavau del menkniekiu. dabar tikiuosi kad nebe taip, na bent jau tikiuosi, nors aplinkiniai mano kad vistiek esu biski trenkta
manau kad temperamentas nekinta, bet charakteris per gyvenima keiciasi priklausomai nuo aplinkybiu.
Hmmm… o man tai atvirksciai Senyn neramyn…
Koks apsireiskei ant sio svieto, toks is jo ir iskeliausi… Nemanau kad buna esminiu temperamento pasikeitimu.
Nemanau kad temperamentas labai keiciasi
Keiciasi zmogaus elgesys, paqziuros ir t.t.
As pvz, mokyklos laikais buvau laba labai rami drovi ir t.t.
Dabar esu daug drasesne, megstu pasielgt netiketai ir truputi sokiruot aplinkinius, bet nemanau, kad tai temperamento pasikeitimas. Giliai sirdyje arba kai bunu ramioje, "savoje" aplinkoje as toki apat rami
As tai nezinau kartais kaip susivaldyti… Energijos protrukiai tokie, kad nenusedziu vietoje… Kas mane gerai pazysta, tas priprato… o va nepazystami shokiruojami… Esu labai nepastovi…
teoriskai beveik nesikeicia, t.y. keiciasi kas 45 metai, O praktiskai tai ziurint kaip nustatineji, tai gal kinta ir labai daznai
Ir seip tai temperamnetas nebutinai gi tik cholerikas ar kiti 3, tai g.b. ir vicetonikas, somatotonikas, celebretonikas,