temos istrinta,galutinai pasalins kesukas kai pades wap telefona ir prises prie kompo
cia turejo buti tema apie taip kaip mano babos tevo tevas investavo 1 dolca bet kesukas liepia man ja istirnti,bet del perdidleio koemntaru skaiciaus as visos temos negaliu istrinti,tai ja galutinai pasalins kesukas. iki
Patariu istrint sia tema savarankiskai.
tu per wap nieko negali padaryti he he he…va tai tau moderas
o kada sedesi prie kompo?kai sesi prie kompo ir istrinsiu
dabar tu nepavojingas kai su wap
Bet kai prisesiu prie kompo busiu zymiai piktesnis negu dabar.
BRRrrrrrrrrrrrrrr…kol kesukas su wap galima daryti ka tik nori…He he…reik dar kanors sukurti…
Nu čia turbūt db visi mąsto,kad investavo proseneliai
jei gu butu toks simbolis, kuris parodytu, kad as sedziu uz pilvo susiemes ir garsiai zvengiu, as ji panaudociau
man paciam zvengas ima…cia panasiai kaip policininkas tave stabdo bet jis su dviraciu ir jei nesustosi negales taves pavyti
Nereikia būti tokiems trumparegiams. Protingas visada pagalvos, kad policininkas įsidėmėjo valst. Nr., o tada jau gręsia tikri nemalonumai. Lygiai tas pats ir su moderatoriumi . Taigi, chebra, žvelkime giliau
… Juk tik įžvalgus proprosenelis galėjo susiprotėti, kad jo investuoto dolerio taip reikės jo proproanūkiams
… Andrius_S
vat policinkas tave ir su dviraciu pavijo. Temos autoriui savaitei banas uz moderatoriaus ispejimu nepasyma.