Tema uzdaryta

Tema uzdaryta

Nuotraukos silpnokos, tuo labiau "rafinuotai" art.scene gaujai Šypsena Del portretuko nuomone parasiau ten, o likusios - kadrai i albuma sventei prisiminti. Kitiems jose nera i ka ziureti. Gal todel jos ir liko be komentaru.

Tavo nuotraukos vienos neįdomiausių, kokių tik man gyvenime yra teke matyti Pavargęs

Aciu AAjus, tai gal savo parodysi?

Prašom Cha cha Mano gali primesti mano dienoraštyje.

Xa nu pamaciau tavo as nuotraukas, tavo tai visai nevertos demesio, nebent buciau tavo drauge ir man butu idomu i tave paziuret… mano bent su slapta zinute, o tavo buitiskos visiskai, tad branguti jei nori kritikuot tai bent turek ka pats parodyt.

Ne, naujausiame dienoraštyje apie maudynes ne aš, draugai. O fotkinau aš Kietas Ir tos fotkės nebuitinės, o atostoginės Cha cha Na, fotkinta su muiline, kadrai atsiminimams maždaug, jei rimtai.
Manau, kad visai nereikia turėti ką parodyti, kad galėčiau kritikuoti. Turėti ką parodyti reikia, jei nori būti kritikuojamas, o jei nori kritikuoti reikia turėti savo vartotojišką skonį ir nuomonę. Argi aš neteisus? Liežuvis

Mano nuomoen kritikuoja tas kas dirba panasu darba, o ne tas kas tiesiog paziurejo ir pasake ne man nepatinka, tai tiesiog tavo subjektivi nuomone. O kritikos noriu sulaukt is tikrai ismananciu zmoniu, ju as paklausysiu.

Tai iškarto reikia ir sakyti, kieno nuomonės lauki, o kieno ne. Maniau, kad visų, tai aš taip stengiausi nuoširdžiai rašydamas ką manau apie tavo triūsą, o pasirodo, kad tau neįdomu Žliumbia

Jaja nu priam taip stengies kad nutarei kad pacios neidomiausios Juokiasi prajuokinai Liežuvis

na pala pala … nejaugi kiekvienas kino arba muzikos kritikas kuria muzika arba stato kinofilmus ? nejaugi kiekvienas dailes megejas, pas kuri namie ant sienu prikabine vertingu paveikslu pats tapo ? nejaugi nuejes i teatra ir paziurejes spektakli as jo negaliu kritikuoti vien todel, kad pats jokio spektaklio nesu pastates arba bent jau nevaidines ? ismanantis zmogus nebutinai turi kazka pats kurti, jis tiesiog turi ismanyti. Todel mano manymu geriau i tokia kritika kaip buvo parasyta atsakineti ne ‘parodyk ka tu turi’, o prasyti sukonkretinti kodel kazkas nepatiko ir pan.

o del paciu nuotrauku , tai nepyk, bet jos man nelabai idomios pasirode… Ta kur minia zmoniu Klaipedoje, na tokia tiesiog minia, nors gal bendrai prie kokio straipsnio apie Juros svente gal ir tiktu … na tokia reportazine nuotrauka, bet kazkokio ‘kabliuko’ … Tas portretukas tai techniskai labai sugadintas, be to fonas labai jau man aki drasko, ta siena tokia buitine su tais tapetais … na nezinau, labai jau kazkaip ne taip … be to fokusas tai tikrai ne i merginos veida, o i tuos pacius tapetus nutaikytas … ir dar tas viska gadinantis blicas … o vat su saslyku kepeju tai man is situ triju geriausia pasirode, tik gal tas tonavimas nelabai patiko, su fotoshopu kitoki tona reiktu uzdeti, arba nespalvota palikti, o gal ir tiesiog spalvota palikti, na vienu zodziu kazka su spalvom as keisciau …

Na jei tai butu kritika tai as sutinku su tavimi, o tai buvo "fu kokios neidomios foto" ir tiek, tai jau nekritika todel as manau tokie turetu patylet jei patis panasaus nieko nedaro ir neturi su tuo reikalu.

Šypsena arba sukonkretizuoti kas nepatiko … Šypsena manau tai butu geresnis ir naudingesnis variantas nei visiska tyla, ar ne ? Šypsena

o del paciu nuotrauku as savo ankstesne zinute papildziau …

Ta reportazine ji tokio pobudzio ir yra - norejau uzfiksot ta minia, parodyt kiek zmoniu buva. O del mergino stai paaiskink daugiau nes nekretu biski, del tapetu tai juos galima kaip nors paslept bet ka jau padarysi jei jau toks fonas buvo Mirkt O kokia spalva pasiulytum kepejui? Ruda? Ir apie portreta prasau konkreciau pakalbek.

P as ir galvoju ar mane gliuchina ar kas? Mirkt pasirodo viskas su manimi gerai, tu tiesiog ja papildei.

na del tos reportazines tai suprantama, kad fotkinta su noru parodyti zmoniu kieki, taciau vistiek ji kazkokia nuobodoka gavosi … jeigu ja rodysi tik tam, kad parodyti kiek Juros sventeje zmoniu buvo, tai OK, taciau jei noresi ja prastumti kaip kazka savyje turincia foto , gali tiketis daug kritikos.

del tu saslyku … neturiu po ranka photoshopo (ne prei savo kompo sedziu), todel tiksliai nepasakysiu kokia tonacija pasirinkciau, bet greiciausiai siai nuotraukai jei jau nuimineciau spalvas turbut jokios nedeciau , t.y. palikciau juodai balta.

o del portrtuko tai Zoomas paciame artscene keletu zodziu viska ir parase Šypsena juk fotkinai mergina, o ne siena, todel fokusas kaip ir ne vietoje Šypsena galva irgi kazkaip nemaloniai is virsaus pakirpta … fona galima su fotoshopu rankomis pablurinti, juk jau vistiek su fotoshopu nuotrauka apdirbineji Šypsena … na bet blogiausia sioje foto man asmeniskai lieka blicas, vaje vaje kaip jis cia viska netaip padare … viskas kas noreta parodyti labai persviesta…

Dėl galvos "trukumo"- juk yra toks 3/4 portretas. Kalsika Mirkt
Labai norint visos galvos, galima buvo fotika pasukt vertikaliai Šypsena
Tik su ekspozicija nekaip. Ir su ryškumu.
Minią galima buvo nufotkinti žemiau- daugiau minios ir mažiau dangaus. Įspūdis būtų stipresnis. Kepėjas- atsitiktinis kadras. Galbūt geriau atrodytų, jei kepėjas būtų visas Cha cha

Kadangi susilaukiau kritikos mano kritikavimo stiliui, tai bandau taisytis Cha cha:
Aš irgi sakyčiau, kad tu varai tokį "meną", kad galėtum dirbti laikraštyje Liežuvis Minios foto straipsniui būtų visai nieko Gerai Šašlykas straipsniui būtų normaliau, jei visos foto taip neterštų dūmai. Bet aišq, tu nenori fotkinti laikraščiui, tu pereteikinėji mums gilią mintį. O tai labiausiai mane ir erzina, kad tu giriesi rodanti čia kažką, siunčianti žinutę ir t.t., o aš nieko nesuprantu. Plius foto nėra bent graži. Todėl man ji yra shoodas ir man gaila mano gyvenimo laiko, kurį praleidau žiūrėdamas į tą foto Cha cha Merginos foto yra shoodas visais atžvilgiais. Pakankamai jų išvardinao daugiau išmanantys ir čia, ir artscenoje.
Mano skoniui foto turi būti arba natūraliai spalvota arba juodai balta. Spalvoto stiklo uždėjimas man yra tik dirbtinas bandymas dar kažką pataisyti, kai pats kadras tavo norėtos nuotaikos nepagavo Liežuvis

Nuo seno nuotraukos būdavo viruojamos. Jau pačioj fotografijos aušroj. Tėvų portretai iš atelje daugumoj žalsvi. Ir dabar gaminama chemija tam tikslui. Klasikinės spalvos- sepija, indigo, dar žalsva. Dabar yra būdų sunkų darbą atlikti momentaliai, bet visgi… Bet kuris nespalvotas popierius turi atspalvi, kartais vos matomą, o kartais ryškų. Visiškai juodas (be atspalvio) buvo vienas nepopuliariausių- ir niūriausių.
Išvada: kad vienam nepatinka, nereiškia kad niekam nepatinka Šypsena

Kol rašiau anstesnę žinutę, temos bendras žinučių skaičius sumažėjo nuo 22 ik 19 (4 ištrintos) Cha cha Kažkas persigalvojo Mirkt