Tema skirta stovykloms (Kas buvot,kas ketinat vazhiuot,ispudzhiai ir visa kita)
Man labai idomu,nes ash norechiau visai i kokia stovykla,tik va idomu kokios buna ir kas yra buve (galetumet pasidalint savo ispudzhiais)…
ten labai labai idomu… Susirandi draugu, smagiai praleidi laika, pailsi… Visko paaishkinti neimanoma Buvau, o ar shia vasara vaizuosiu, dar nzn
as tai daug stovyklu pabuvojau,bet jau nzn kelinta karta yra kuriama tema ir nzn jau kelinta karta as vis sakau-svarbiausia ne stovykla,o draugai(cia is patirties)
esu buvusi tik skautishkose stovyklos ten tikrai rulz
susirandi draugu tiek kad kiekviena diena mieste ju sutinki begales
faina bet nenoreciau i kitas stovykla
manes ten netraukia
visokiu gi vaiku boona nesijausciau tenai saugi
Niekad nesu buves stovykloje
As niekada nesu buvus stovykloj, bet girdejau atsiliepimu, kad ten smagu. ypac kai vaziuoji su draugu (-e) arba ne pirmus metus i ta pacia stovykla, pas ta pacia chebra. Gal ir noreciau, tik nemegstu buti naujoke…
mm… buvau stovykloj su kartus. Vienintelis dalykas, kuri galiu pasakyt yra tai, kad ten . nepraleisk progos, kol dar paauglys, atai, kai busim vyresni tubut nelabai kas ten bus vaziuot… tikrai faina… niu ir suskeliau cia…
As seip keleta kartu buvau stovykloje Ir man ten ziauriai nerealei patiko… keikviena karta vaziuodavau vis i kita… Susirandi labai daug geru draugu… Bendrauji su linksmais zmonemis… Kiti dauk ko ismoksta stovykloje… PVZ: bendrauti… Se vasara turbut nevaziuosiu nes ir teip labai daug islaidu visokiem kitokiem dalykam bet kita butinai vel vaziuosiu… Nes ten tikrai labai linksma…
patariu!!! wearyk i stowykla!!! ten niekad nebuna liudna!!! o ispudziai labai ciotki faini ir t.t. labai labai labai labai faina stowyklose! waziuok ir tu o tada jau pats pasidalinki ispudziai nes ju boona daug! na bent jau man
stovke tikriausiai pats geriausias dalykas, kur per visa gyyvenima buvau vnz, nuvaziuok nepasigailesi!
nu wa stoweekloj buwau 2 kartus ir sheis metajs wareesiu, nes ten tikraj labaj fajna. krc nuwazhiuok ir pamateesi
as buvau 2 kartu viena karta menesi ukrainoj kita karta kazkur prie vilniaus,(10 dienu) ir pasakeesiu labaj fajna mensi gyvent nematans tevu, jie nzn ka tu draj , nieko apie tave nzn o vadovaj taj zeuriai fajbni buvo, nerealiai nu krc jegele buvom, dasrem ka norejom, vadovaj nieko nedraude ir panasej
o sejp taj 10 diebnu paskaysiu eera mazaj
susipazysti kazkajp ir reikia isvaziuot, o kajp buvau menesi9 taj is pradziu galvoijau i koki pragara atvaziavau, po to susiradau fajna tokia drauge ir pasidare tajp fajna, pegom is stofkes pamenu i miesta ir tajp visokiu bajeriu buvo…
O kiek ten viskas kainuoja?As nebuwes bet labaj noreciau
Kiekviena stovykla kainuoja skirtingai…
nu as kaip ir galla buvai tik skautiskose stovyklose, tai galiu pasakyti kad nerealiai ir tikrai verta vaziuot. paskutine stovyklos diena as jau pradedu laukt kitos
o neskautiskos stovyklos manau irgi turetu but smagu ypac jei ne vienas vaziuoji. nu ir aisku nuo stovyklos priklauso… kokia programa numatyta, koki vadovai ir t.t.
buwau jau 5-kiose skautu stowyklose …
liux draugishka aplinka…palatkese miegi…
kaina prieinama bet kam…
prie traku,letvario kajme liktajs vat. krc labaj fajna stovykla. kazkajp pan i kajmo turizmas… vienu zodizu labaj unreal ten
Karoce Sia vasara bus dar viena stovykla irgi skautu vadinama Tautine
Kuri vyksta tik viena karta penkiuose metuose.vat. kaijna septyniom dienom 150lt su maijstu nereijks nieko veztis bus ziauriai faijna kiekzinau net prezidentas atvaziuos bus kazkokia pili reijks uzimt taij kaijp takesi pili ir sake net fumito atvarys
nekenciu stovyklu,susirenka daunai ir geria nuo ryto iki vakaro…