Tema apie nieka

Tema apie nieka

ApakęsApakęsApakęs
ApakęsApakęsApakęs
ApakęsApakęsApakęs

Šypsena

zinoma,kadGerai,bet ir kalakutas ilgai galvojo tupedamas ant tvoros…Labai poetiska.

O,Romeo,kam taip garsiai?Drovus

ilgai negaves vaikinas…Juokiasi

Tai kad čia lygtai Tave deive pavertė Nekaltas
…įskrendi pro langą… NekaltasNekaltasNekaltas

Visa gyvenima svajojau tapti deiveFlirtas

Ką Meilė nepadaroMyliu, viską Taip
ir žiaurų Vyras palaidūną gali paversti tiesiog Angelasangelu…GeraiLaimingas

Mielas Romeo,net budama deive,negaliu padeti visiems tavo draugams nes jie turi savo deives Nekaltas,bet tau pasistegsiu padeti,duok man savo rankaFlirtas

Būdamas vaikas svajojau užaugti… pavyko Taip
Turėtų ir Tau pavykti … o dar tokie gerbėjai Nekaltas

P.S. kol "strėlių" negavau lendu kiton bangontemon Laimingas

Mes su Romeo pasishalinom.Tikiuosi greit negrishimLabas

Tikiuosi cia ne monserat pati su savim toki audringa dialoga parase mums Cha cha

Nea,aš su savim tik prieš veidrodį kalbuosi ir tai tik per pilnatįMirkt

oj, na… man tai per saldu cia truputi…
nujauciu pavoju nepajausti ugnies…

Neatspejai Ne Gi mano antrasis vardas Romeo Taip

monseratGėlė
butau ash diedas…FlirtasDrovus dar netakojie po tavo langu giedotauGėlė

ChokoBučkis,ir tu man patinki.Atsibodo tie diedai,tafai keiciam orientacijaJuokiasi

Dar buvo tamsu, bet keli paklydę saulės spinduliai jau lakstė probrėkšmiais. Rasa ant lapų dairėsi, kur minkščiau nukristi. Ryto gaiva sklaidė užuolaidas ir lindo po antklode. Sužvarbę kūnai dar tvirčiau įsisuko į antklodes. Kambaryje tvyrojo vaško kvapas, iš varinės vonios palengva tekėjo vanduo, kuris jau kėsinosi lipti per aukštą slenkstį ir nuplauti dviejų žmonių pėdsakus paliktus vakar… šešėliai žaismingai judėjo vėsioje prieblandoje, tarsi norėdami išsklaidyti budimo tingulį. Tylus alsavimas susiliejo su vėjo šnabždesiu, lengvai sukosi virš paskutinių ramybės akimirkų, virš artumo svaigulio… Sieninis laikrodis tiksėjo laukimo ritmu, rodos, daug lėčiau nei bet kada. Prisimerkusi šviesa pamažu tekėjo viską stebinčiomis sienomis, žingsnių pasiilgusiomis šaltomis grindimis, liesdama nerūpestingai išmėtytus daiktus ir ieškodama kelio į mieguistas sielas. Seniai pabudusio paukščio balsas iš sodo švelniai leidosi ant palangės, nepaliaujamai krito ant lovos, nepermaldaujamai smelkėsi į susipynusias mintis, sveikino dar likusius sapnų vaizdus, glostė prasidedančią dieną… Tyla ėmė vis labiau garsėti, paskutiniai tamsos atodūsiai nuvarvėjo į kampus ir ten pasiliko. Visa aplinkui troško judėti… Maloni įtampa leido Jiems dar arčiau prisiglausti prie sugrįžusios meilės, Jų svajonėmis nuvilnijo drebulys, Jie atsiduso paskutinį kartą, atsuko vienas kitam nugaras ir prabilo…

2003-03-18

sukuriau, bet ne MONSERAT Gėlė

Rokkai,fon Romeo,tu tikrai zavus,bet is taves nesitikejauFlirtas

ash seniai apie tai svajoju, tik va bijau kad gali pernelyg patiktiFlirtas
o kas tadaApakęsNekaltas