Tema apie nieka arba…emiau is susireiksminau
"30plius" klubas - NE toks, koki ji kureme 2001.11.15.
Easy come, easy go
Jauciuosi pakyletai
P.S. Nuimkite tuos "VIP", NE nariams tai NEpriklauso
Gin,apie ka tu čia?
VIPo nuemimo procedura visiskai neskausminga. Tereikia tik ishstot is klubo.
Sorrius, tai tik technine pastaba
Gin, zinoma tu kiek maziau
ale priejome isvasdos- cia jau durniu slenis. Ka norejome,- ta ir gavome…
Dziaugiuosi, kad ismokomome vienodai jausti…
Gin IMK ir toliau, bet nesureikšmink…
c’mon… sutraishkysim i gabalus tuos moderato vabalus
ech, nereikejo tau palikti to posto, kuri dabar daniela uzgrobus… butu buves kitoks klubas…
Sniegeli, negalima burnoti ant deivės Dianelos… Aš per sūrus tokioms pareigoms…
Lietau,Dianela neužgrobe,o buvo išrinkta…Daugiausiai balsavo už ja 30+ klubo nariai…Tai nereikia lia lia .
nesvarbu, bet faktas, kad prie jos forumas degradavo
Kas jums yra? Ar pablūdot visi? Kaip apsirūkę dievaži
Temos viena už kitą įdomesnės…
Ko čia puoli Lietau, ant Dianelos (tarp kitko bent jau niką teisingai parašyk, aš jau nekalbu apie didžiąsias raides)… Klubas gal ir turi problemų, gal ir "pelėsiais" dvelkia kaip tu išsireiškei, bet tai tikrai ne moderatorės kaltė
Tu i save geriau pažiurek .
as gi jau priesh Naujus metus sakiau, kad reikia kazka keisti kad nesupelytumete… as ne priesh Dianelos kompanija ir ju meetus (i sveikata), bet tegul ji leidzia imtis darbo normaliems moderuotojomas, kurie padarytu siek tiek tvarkos
Nieko nesuprantu, ka cia kalbat.
Cia senos saskaitos…kvieciu i savo barikadu puse
Pirmiausia tai ne nesupelytumėte o nesupelytumėme, nes ir tu esi šio klubo narys Va, kad aš taip sakyčiau, tai dar būtų suprantamiau
O antra, negi tu rimtai manai, kad pratrynus ir pramoderavus temas klube pasydarys įdomiau? Keista pozicija… Aš iki šiol maniau, kad klubo populiarumą ir įdomumą lemia dalyviai, jų temų įvairovė ir diskusijų kokybė.
Lietus pradejo dregti ir pelyti.Dabar ieško kaltu,pats prisiššš…
Skaitau ish kaires i deshine ,ish deshines i kaire ,ish virshaus i apachia ir ish apachios i virshu,bet neraukiu nieko.Gal per mazhai ishgeriau
O ish tiesu,tai reikia shitaip,o ne shitaip
ok, tebunie -meme… taip, ash esu itikines, kad pratrynus daugeli beprasmiu temu klubas idomesnis ir solidesnis…blevyzgoms yra atskiras forumas… be to, dar yra apie viska (t.y apie nieka), linksmybes… 30plius turi buti kitoks…ne tokia jo pirmine ideja buvo… ir tik moderatoriu kalte, kad taip nusivaziavom
Oi, nu niekaip nesutinku… Nu ištrins moderatorius vieną, kitą neitin nusisekusią temą, tai kas nuo to pasikeis? Atsiras kita ir dar kita tokia pat… Manau ne nuo to galo reikia problemą spręsti. Reikia tiesiog patiems rašyti įdomias temas ir kuo daugiau, kad jos užgožtų, paskandintų tai, kas neatitinka, kaip tu sakai 30+ įvaizdžio…
mumija sveikute! Seniai matyta!Kur buvai dingus? Pasiilgom
Matai, kas čia daros tuoj barikadas statyt pradėsim