Telefonu pirkimas issimoketinai?
Ka jus manot apie tai?
O kas jumi domina?
Jusu nuomone!
Kox skirtumas? Kaip ir skalbimo masina issimoketinai, taip ir telefonas. Nesuprantu klausimo esmes…
hm…reikia pasverti uz ir pries…cia tikriausiai kaip su skalbykliu pirkimu issimoketinai…
tik nepirk ( pazystamas uz siemensa c45 sumokejo apie stuka) geriau jau is banko paskola pasimk ir pirk
matai, esme - musu nuomone…sosiologinis pirmakursio statisto tyrimas, kaip tu nesupranti
Mano nuomene telefus pirkt išsimokėtinai nepasimoka… Jie gi pasensta jau po 0,5 metų. Na nebent jei išsimokėjimo laikotarpis trumpas, bet kitu atveju tikrai neapsimoka… Ir kaina didesne gaunasi
2tarifu edikas ir jurx eikit jus zinot kur!Ble paklausi tai iskart reik is.Si.Pis.Inet ane?Antrakursia ble atsirado!
jei visa kaina nelabai skiriasi, gal ir apsimoka
Va butent apie tai as ir galvoju jei pvz.,as turiu babkiu ant puse kainos to telefo kurio noriu,tai gal geriau imt issimokejimui trumpiausiam laikui ir sumoket didesne pradine imoka?
neapsimoka tikrai…permokejimas tikrai per didelis gaunasi…antra bl o jei neduok sventas petrai Tau ta telefa nupizdins ar pamesi…uz ji vistiek turesi sumoket ta zymiai didesne kaina…as manau kad cia gaidys gaunas……
gal ir nieko jei pinigu neturi daug ir perki gera telefona <1000 …
As zadejau pirkt telefa is TOPO C.Tai bl.susinervinau,ten man pasake kad tik nuo 25m.as bl.nesuprantu koks jiems skirtumas,jei mano alga isnesa ta supi. telef.nusipirkt tai koks jiems skirtumas.As nesuprantu,telika uz 3 shtukas gali nusipirkt,o telef.uz 2 shtukas nebegali nusipirkt.Gal kam teko susidurt su tokiu bairiu.Butu idomu suzinot,kokiu budu nusipirkt ta telef.
Hmmm… Kam imti ishsimoketinai, jei galima su Tele2 sutarti geriau pasirashyt ir dar prashneket tas babkes…
Jei turi daug pinigu neverta issimoketinai. Jei turi pinigu ir nori juos panaudoti dar kitiems kokiems protingiems pirkiniams gal galima ir issimoketinai. Jei neturi pakankamai pinigu bet nori tureti gera daikta tada butina issimoketinai.