Telefonu muziejus
guli ir pas mane stalciuj keli egzemplioriai. Motorola d460 ( geras mobas, su beveik nauju akumu, istraukiama antena, bet ristas prie bites). Nokia 1611 ( ne stalciuj, bet diedukam atidaviau, akumas nelaiko, uztat atrisau ji), Alcatel One touch Easy DB ( suejo softas, akumas laike 3-4 d. su pasnekejimais ) . Tas alcatelis OTE sugedo neseniai. iki dabar su juo vaiksciodavau ir ni kiek nekompleksavau - buvo net labai padorus telefas. Deja numiro. Teko isigyt nauja.
Kas labiausiai knisa, kad jei issitrauki kokia plyta, tai iskart klausimas is aplinkiniu: ar riesutus skaldysi. Kazkada draugeliui po tokios replikos sakiau, kad jam dantis su plyta retinsiu ))
Nu blin, ko jus visi taip varot ant N3310? Gaidys, tas, anas… O ar kartais nesusimastot, kodel jas tiap smarkiai perka? Ogi todel kad uz tokia kaina tai labai geras variantas - patogus meniu, pakankamai funkciju, gali "tiuninguoti" iki pamelynavimo, pilna aksesuaru, ir panasiai. Galu gale ta pati nokija ispopuliarino visus logo/melo. Paimkim pavyzdi is IT sferos - Windowsai. Visi juos keikia, kokie jie *****i, kokie jie lewi, kaip jie luzineja, bet vistiek dizdioji dauguma juos naudoja… Tas pats ir su N3310. TIk tiek kad jos neluzineja, o normaliai veikia. Taip kad jei neturit ka parasyti - nerasykit nieko.
P.S. jau gansenai naudojuos N5110, ir problemu nematau.
nu man tai labai lievai atrodo kai kas issitraukia 3310, arba a35 arba c45
Iki kraujo uz.pi.se telefonai
Na pas mane siemens s35. pries 1.5 metu pirkau tai dar buvo kazkas. o dabar jau lyg ir geda rodyti bet normaliai laikosi dar tai nera ko ir keisti
Siaip sony 1000 geras ir idomus modelis buvo.Patiko jis man.Rimtas tu laiku aparatas
Stai jums naujo exponto paroda Philips fizz ar fizio ar pamenat toki? Geras kvadratas su antena zdarova ir juokinga klava
Diga irgi reix pagriept.Zodziu visus gaidiskiausius tel susirinksiu.Gazdinsiu naroda.O tai su 7650 gali vagiuku aki labai jau patraukt.
as netekau savo normalaus mobilaus, jau pora menesiu vaikstau su ga628 eriksonu ir nei kiek nekompleksuoju del to, man galvos neskauda, kad kazkas turi klyksminius mobilius po 2000lt, issitraukti tikrai ne geda.
As turiu SAGEMA jam turbut daugiau nei 10 meteliu, bet dar veikia. Niekaip negaliu parduoti! Nors imu tik 20 Lt
Tai galetu Omnis pas save Muzieju jau atidaryti Su savo pardavinetais telefais
Ir dar prirasytu kas jau nurasyta kas nea
Na mano vienas klasiokas turi 1610, tiesa patobulinta, kitas klasiokas, toks mesitras biski sukonstravo vidine antena, tai visai neblogai atrodo
rysys truputi prastesnis, bet ne esme. Be to nokia 1610 tam draugui labai prie ivaizdzio tinka, Juk nevaikscios 140 kg sveriantis zmogus su nokia 8850
Snekat apie nokias, o jei reiktu kokia diga issitraukt…ka tada pasakytumet a?
Kai grysiu i LT pulsiu ieskot 1610. Tada uzsidesiu ant kiausu sita telepona ir eisiu per basanke
Svaigrti LiutaZ pimp… tu pirksi
As dabar noreciau isigyti 1610 tel.Daug mazesne geda butu nei 3310.
jei nesupranti ką sakau,tai čia tavo bėda…jei pažiūrėsi,kas labiausiai keliasi dėl telefų,tai ar ne tie patys pacukai???ar gi vyresniems taip jau gėda išsitaukt bet kokį telefą???
Aciprasau? Tupedam tevam ant sprando. Pff. Apie save tu cia? Jai galiu sau leist tai galiu. O siaip ericsson gh 388 geras buvo tik kad akumas tirpo ant akiu