TELE2-***** O NE RYSYS

TELE2-***** O NE RYSYS

GAL NOREJAI PASAKYTI -10 BALU,JEI SUKLYDAI TAI NIEKO TOKIO.Piktas

nike49 rašė:

RYSIO DAUG KUR NEGAUDO O IR TARIFUS DIDINA,KAS GALI TOKIU SLAMSTU NAUDOTIS.AS MANAU KAD BITE IR OMNITELIS NUSTUMS TELE2 I BEDUGNE.DEJAU ANT TELE2

ka tu sakai…ApakęsApakęsApakęs tai bent naujiena…ApakęsApakęsApakęs

ot… nu gi kiek temu buvo. davai pakartojam:

1. tele2 lietuvoj ganetinai nedaug laiko ir jei lygint su bites ar omnio pasirodimu vystosi tikrai greicew.
  2. tarifai tikrai dideli palyginus su rysio kokybe… is kitos puses dabar rysio (Vilniui) ner tik rusyse giliuose, o dazniausiai viskas ore.
  3. tele2 stumesi i rinka per :
    1. akcija su sms’as (senai pasibaigusia bet dar acimenama romantiku)
    2. pigus telefonus su sutartimi

nu nx dar apie tai kalbet?

ble prisirinks cia lochu visokiu ir pradeda "tele2- levas rysys"
nu zino gi ta visi

va kad kas nors pasakytu "patenkintas t2 rysiu" - butu naujiena.

Neon thnx

Na jei jau gincytis, tai noriu pasakyti, jog Omni ir Bite viska pradejo kai ir daznas miestietis nezinojo kas tas mobilus rysys… Bepigu dabar Tele2 kai jau visi tokie "gudrus"… O siaip tai jei kam rupi mano nuomone, tai pasakysiu jog man visiskai nusispjaut koki rysi kas turi… Ir tikrai neverta kitu vadinti lochais ar kaip kitaip vien del to kad kitu operatorium naudojasi… O tie kurie taip sako yra dar blogesni uz tuos "lochus"…Piktas

Nera cia ko pyktis: nori gero rysio ir daugiau moketi - naudokis Bite ar Omniu, nori kalbeti ir SMS siusti pigiau, bet tureti prastesne kokybe ir rysi naudokis Tele2. Bet faktas, kad jei ne Tele 2 iki siol mob. rysio kainos butu dideles, o paprasti pileiciai negautu net tokiu planu kaip Mini ar Tik.

Man kazkaiptai poxuj ant bites ir ant tele2 pas mane pas mano mama ir pas tave omni4 is omni i omni 17cnt piko metu 15 centu ne piko metu.Ish omi i omnitel 25cnt piko metu,20cnt ne piko metu.I kitus tinklus diena brangiausiai 45cnt.Zinute 10cnt,Jokio obonentinio mokeschio maziausiai prakalbet 20lt reikia o tiek man pakankamai…Taip kad hebra padejau ***i ant Tele2 ir Ant Bites Gsm

cha chaa na va ir paaiskejo koks pas kaimieti rysys Cha cha (ant bites nevarysi) Cha cha

nike49 rašė:

golfietis sustras vaidina,bet pats debilas budamas ne padorios temos nesugalvoja,skerst tokius gaidzius

k.u.r.v.a, k.u.r.v.a ir is kur tokiu moliu atsiranda? Neturiu zodziu

Tele2! Pigu Kalbu! Cha cha

kaip matau skerdynes prasidejo Gerai

man tai tas nike pats didziausias px, as uzleidziu durniui kelia…

aj bl abu judu esat 2rniai Liežuvis

ko cia riejaties kaip mazi vaikai???

Visi ant to tele2 tik varo…,bet prisiminkit kas buvo bites ir omnio pimosiomis dienomis,kai jie atejo i rinka? …na gal ir neatsimenat,bet rysi reikedavo gaudyt isbegus is namo ir palipejus ant ko nors kas ausciau zemes stovi.Šypsena (cia visai rimtai)
Juokdavosi visi kai tox rysys budavo, maisely atskirai "plyta" nesiotis turedavai ir nei daug nei mazai apie 3.5 lt uz minute mokedavai. tai tiek,
o tele2 zengia neatsilikdama,jei taip ir toliau tik i nauda,kainos dar labiau tures kristŠypsena o kas liecia ju rysi tai per 1-2 metus nei bite nei omnis tiek nepasieke…

Gerai

zalias, apakes kaip nardai Cha cha

meeliu piktas mashynas Myliu

retas bajeris,kad taip graziai auto padaryta:}

niu ciki … Apakęs