TELE2 ir Wap'as, gal kas kanors apie taj zino ?!

TELE2 ir Wap’as, gal kas kanors apie taj zino ?!

Ishkilo tox klausimelis, vakar sedejeu klube… labaj buvo nuobodu taj sugalvojeu panagrineti savo mobilu… ugi palejdau ash ta Wap’a, ziuriu vejkia… nuejau i wap.omni.lt , visaj viskas buvo linxma, kol nepagalvojeu, kiek visa taj kajnuoja Cha cha

taj va, paskambinau sendie i TELE2 informacija, klausiu kiek kajnuoja wap’as, kokie tarifaj ir t.t. …ugi kazkokia panele sako, kad Tele2 neteikia tokios paslaugos kajp Wap’as ar internetas mobiliajame telefone. Tajp ir likau nesuprates, ar ce tik pas mane jis veikia, gal ce mano mobilus shustras labaj Cha cha Cha cha . Gal kas kanors daugiau zino, nes patys Tele2 taj nieko nezino… net kokias paslaugas teikia…

Daba vat nezinau ar naudotis tuo wap’u ar ne… bijeu, kad paskui nuskalpuos nerealiai… Aš nekaltas Kietas

Wapo nustatymai tele2 parduodamuose telefonuose dazniausiai yra pagal TELE2 LV tai reiskia kad uz wapa moki tarptautiniu tarifu 1.25 uz minute
jei nori sutaupyti nustatykl bites parametrus ir mokesi tokiu tarifu kai uz skambuti i bites tinkla beje koks pas tave mobilus nes tele2 pvz. siemens c45 parduoda su latviu nustatymais ir kai jungiamasi prie wapo telefonas skambina i latvija nr +371 96 06660 ir moki 1.25 uz minute

…arba i Vokietija Cha cha iš patirties rashau…Liežuvis
Linxma būna kuomet sąskaita ateina… Šypsena

idomumo delei.Ant pildyko jau veikia wapas ar ne.Kur jus ten latvijoj,vokietoj…Cha cha Cha cha Cha cha

Pas mania tas pat Pasemiau as is Tele2 Sony J-70 o vapas yra nustatytas i lenkija. o kokie parametrai i bite nustatyti wap?

Nueik i http://www.bite.lt , ten parasyta.

o jezus marija… tai man shakes tada… Apakęs jei po 1,25lt uz min, tai neishsimokesiu… pas mane irgi SonyJ7, ash pasirinkau ten kur Wap’o settings yra Comviq/Tele2, taj ce tipo per lenkija sitas ?

o zhiurekit kilo man tox klawsimelis! ant teledu galima internetas pasijunk ar nelabaj ieshkojaw internet bet sekis paieshkos nekajp gal jus zhinoot?
jej nesunku parashykit <A HREF=“mailtoKanda[email protected]”> [email protected] Cha cha

sedejimas internete su t2 prilygsta savizudybei

As dar pries 2 metus pirkau mobilu pagal skelbima. Trium aria vadinos. Marods is toliau negu lenkijos veztas. Nzn. Bet zodziu nieko mekeiciau ir idejes korta jungiausi prie wapo. Veike. Kokias 10 min pabraidziau ir tiek. Nutuokiau apie kaina Laimingas tai vat ka norejau pasakyt kad gal ir su afrikos genciu operatoriu nustatymais gali veikt kartais. Bukit atidus Mirkt ne visur tik po 1,25 lt atsipirksit.

Taigi, veikia ir su PILDYK. O kai turejau JOKER, tai informacijoj graziai mane isdure: "Junkites, pone, per BITE. Kol tokios paslaugos neteikiam, nebus jokiu skaiciavimu." Taip ir sugrojau 1500 lt.! Koki kompa ar mobilu siandien tureciau uz tokia suma! Nusispjoviau i ta niekinga tinkla ir jau pusantru metu kaip esu LABAS vartotojas. Atrodo, kad nepralosiau!

1500?tawo vietoj buciau nuo televizijos boksto be gumos nusokes Cha cha

kvaila ir baznycioj musa…

ka? nuo tv boksto nusokti be gumos kainuoja 1500? Cha cha

galima buvo ir 10 kart nushoktŠypsena