TELE2 → 0.15Lt./min
Nuo grudzio 15d. iki gruodzio 30d. ABONENTAMS visa para T2 tinkle skambuciai tik 0.15Lt/min.
Sakyciau ganetinai gera naujiena.
gerai kad abonentus prisimine,dar galetu po 100lt pokalbiams duot
Kas per daug tai nesveika. Užtenka ir šito. Tarkim kažkam skambini, po to tas pats asmuo skambina tau ir prašneka tą patį laiką… Sunku su ta matematika, bet:
15 - 10 = 5 ct
Seniai jukiu nuolaidu nedare Pagaliau kazka gero sugalvojo
Dabar tikrai padoriai galima bus kalbeti. Viskas yra gerai kas yra klientu naudai, taigi nemanau, kad siuo atveju kas perdaug tas nesveika. O pries sventes kalbeti daug reikia, nes sveikinimai visokie, sventimu organizavimas ir t.t.
ir dar sugalvojo kad uz 6 lapkricio dienas neskaiciuos ka prakalbejom. isrinks tas dienas kurias maziausiai kalbejom ir stai prasom 6 dienu neskaiciavom
jo, sita ir as gavau, toki klausima turiu, kada jus paskutini karta gavote sask ir uz koki menesi ? bo senelis man vis skambina ir klausia ar gavauar ne, o as arba negavau arba kurnors uzmeciau, parasykit jei nesunku i privata aciu
Gerai - bus pagaliau pirma tikra nuolaida abonentams!
Tačiau turiu visiems prisipažinti ir pasakyti nemalonu dalyką - prieš kokį mėnesį siunčiau e-mail’ą į T2 ir siūliau duoti nuolaidas ne tik Pildyk, bet ir abonentams. Spėkit, ką atsakė? Man atsakė, kad jokių nuolaidų nedarys, nes telefonai ir taip yra dotuojami. Tačiau dabar nuolaidas padarė. Ne kaip man dabar pasirodė…
Vietoj to, kad būtų padėkoję į mano e-mail’ą, jie aiškiai davė suprasti, kad nuolaidų abonentams nedarys. Bet dabar padarė …
Vienu žodžiu, išvada - nesusipratimų ir vaiduoklių UAB’as.
P.S. T2 darbuotojai, agentai ir gerbėjau - nesiuskite ir manęs už išsakytą nuomonę per daug nesmerkit .
liūva555 rase:
[quote]ir dar sugalvojo kad uz 6 lapkricio dienas neskaiciuos ka prakalbejom. isrinks tas dienas kurias maziausiai kalbejom ir stai prasom 6 dienu neskaiciavom
[/quote]
Tan parasyta, neskaiciuos uz kazkurias dienas, taigi gali pasiimti isklotine ir paziureti kada neskaiciavo.
Galu gale vien tas faktas, kad neskaiciuos babkiu yra .
Dovanotam arkliui kaip sakoma i dantis neziurima.Tad reikia dziaugtis kai nenumatytu dovanu gauni.Daugiau tokiu svenciu
nebloga naujiena…