teko bandyt?
bijau kad netilpciau i toki
Kur sužinoti tam tikrų markių modelių ratų išmatavimus? Ta prasme tarpai tarp skylių ir t.t.
ten vietos daugiau, nei pas mane kadilake priekyje.
reiktu masinos man, bet vazineciau tik savaitgaliais, pagrinde is vieno kaimo i kita. neisivaizduoju ka reiktu nusipirkt. taigi mastau apie Smart. Turetu buti pigus draudimas, mokesciai uz kelius. Nes isigijus pirma masina Vokietijoj draudimas labai brangus. Kai kam sake net virs 2tukst euru buvo, jei gerai pamenu tai nemasina, bet 20km nulekt manau neproblema butu, aisku, i autobana nelysciau
ka manot? ar skaityciaus “ant autobanginiu” gejum?
teko bandyt, visai smagu po senamiesti kur maltis ypac jei cabrio kaip cia. o vietos uztenka
pas drauges reno tvingo prieki vietos tai daugiau nei crysler town and country prieki. O gale jei atstumi sedynes galines iki galo tai ir keturiese gali drasiai keliaut. aisku bagazines neberasta jau.
edas> autos.lt
Seip variantas, bet reikalauja prieziuros. I banus listi galesi, 140 visai normaliai vaziuoja ant 6-os pavaros ir ne max apsukom. Svarbiausia tepalus keisti kas 7st km, ir guminius kolektorius, kurie kainuoja ~30e, kitaip tepalus prades varyt i turbina. Seip saugi ir stabili masina, tik ziema is toliau stabdyt reikia.
naktibledas -> saugi mašina?
is jos saugumo tai dieve dieve… Taves pacio gal ir nesutraisko, bet jegos patiriamos viduj tai nezmoniskos.
acetonas, labai saugi. man tai dapyzdy tie testai, as realiai mates pridauzytu smartu.
zmona turejo metus.siaip linksmas aftamobilis.an spydo 140, neuztenka paguldo spyda apsukos toliau kyla.raso kad valgo 3,5. vaziavau pats i estija su tokiu man gavos apie 7-7,5ltr aisku nesaugant 100-120.atgal dugnais.motoras pas maniski buvo 0,6ltr.zmonai mieste gaudavos 5-6ltr
nu iki namu nesiryzciau su tokiu daiktu 1500km mint bet taip, pasivazinet po apylinkes visai linksmas daiktas turetu but uzmeciau aki i skelbimus, apie 3tukst eur kainuoja, ridos iki 100 000
Mixed, Dėkui.
naktibledas va tu ir mates tik pridauzytu, jie islaiko savo kevala nepazeista, bet zmones viduj patyria nezmoniskas jegas.
kazkaip neplanuoju i avarija patekt, tai niekada nesirinkau masinos pagal sauguma. uzsimust gali ir su dviraciu, sudba est sudba
Woris, esu 3 smart parvares savu chodu is miuniko i vln. Zinau sia masina. Proof, nuomos masinas sukale, jei butu zmones su 206 pezu, ar golfu i panasius incidentus pateke, be traumu niekaip. su smart tik isgasciu atsipirko.