Teisininkai-padekite???

Teisininkai-padekite???

ar gali namo seimininkas(asmuo pas kuri nuomojuos kambari) uzdrausti man(ir ne tik man) atsivesti sveciu i namus??? Mus net dienos metu negali niekas aplankyti… Ar tai nera mano teisiu pazeidimas? Kontrakte neparasyta kad musu niekas negali aplankyti? Juk ne kalejime gyvenu…

Cia ne tavo teisiu pazeidimas, o galimybe pasirinkti geresni seimininka JuokiasiO kaip tas nuomotojas mokescius valstybei moka, uz tai, kad verciasi patalpu nuoma?

na nezinau ar jis moka, gyvenu belgijoje, po menesio iseinu is jo kitur gyventi bet as klausiu ar jis gali tokias taisykles iskelineti ir ar as ju privalau klausyti???

Kaip sugalvojo, taip ir ir turi buti, jis yra namu seimininkas ir taisykles daro jis. Be to jis juk taves nelaiko uzdares, laisves neapriboja. Siaip gal kokia sutartele su juo kokia pasirasei del gyvenimo jo name taisykliu?

pasirasiau ir joje nebuvo tokios taisykles, kiti namo gyventojai pasisiukslino ir jis visiems tokia taisykle skele, nors pradzioje kai nuomavausi sake kad kiekvienas gales mane lankyti… o veliau jis tik pasake kad as tau to nezadejau… Bet juk as jam moku nuoma o ne jis man, tad kaip jis gali uzdrausti kazkam buti mano kambaryje???

aisku sunku spresti apie Belgijos istatymus ju nemacius, taciau vadovaujantis bendrais principais, jei sutartyje toks punktas nebuvo numatytas, tai toks draudimas be sutarties pakeitimo neturi galioti. jei tu ten sedi legaliai, gali kreiptis i policija jei neiseina sustart geruoju ir (neaisku kokia ten pas juos tvarka) gal jie patys isspres si klausima, o gal reikes kreiptis i teisma.

Belgija- demokratinė šalis. Kas neuždrausta- tas leidžiama. Jei sutartyje nesi įsipareigojusi nieko nesivest į namus- gali vestis. dar pasisamdyk advokatą kad paduotą tą belgą teisman- prisiteistum moralinės žalos. Bet pirmiausia užfiksuok įrodymus- įsirašyk slapčia į diktofoną kaip jis tau neleidžia nieko vestis Mirkt

gudruti tu bent isivaizduoji kiek uzsieni advokato paslaugos kainuoja?

jo, tureciau bapkiu tai paduociau ji i teisma, tas siknius kai pas ji apsigyvenau zadejo interneta pajungti per 2 dienas o pajunge tik po 3 savaiciu…

Seimininkas kiauliskai elgiasi,bet ne ka gali jam padaryt. Jei pradesi jam metyt uzuominas apie advokatus,teismus, teisiu pazeidimus, tai greiciausiai nutrauks sutarti ir paprasys taves maloniai arba ne iseit.

o nera pas juos kokkiu nors valstybiniu advokatu, kai zmogus neturi pakankamai pajamu gintis? turint omeny bedrus tarptaut. teises principus, turetu buti tokia galimybe ir ten. be to, manau, kad i teisma gali kreiptis ir pats, be jokiu advokatu, tiewsiog isdestydamas faktus ir pateikdamas sutarti, bei gal kokius liudininkus paminedamas ar kt. irodymus.