Teisingas eilerastis

Teisingas eilerastis

Nuejes gyvenimo kelia, Sustojau, apsidairiau: Visur KGB galvas kelia- Prie ruso man buvo geriau. Visi mane maza mylejo, Kai as dar ant puodo dariau. Net shoodas tada nesmirdejo, Prie ruso man buvo geriau. Gyvenimas mano zydejo, Kai basas mokyklon ejau, Jie man komunizma zadejo- Prie ruso man buvo geriau. As savo galvos neturejau, Bet viska, ka liepe, dariau. Kadangi galvot nereikejo- Prie ruso man buvo geriau. Uz darba nedaug man mokejo, Daznai nosim zeme ariau. Bet kai is salies prisidejau- Prie ruso man buvo geriau. Su savo as boba gulejau, Ir svetima dar pavariau. Kadangi tada dar galejau- Prie ruso man buvo geriau. Ir kiek gi galiu as kartoti: “Prie ruso man buvo geriau…” Einu ryt uz USPASKY balsuoti, Nes as kaip pilietis miriau.

sis eilerastis labi daug ka pasako. ple ple Cha chaklounai tie lietuvei. (cia apie senesneja karta)

eilerasti oaskyrei jiems? taikliai pataikei Nekaltas

niekam as jo neskyriau. tiesiog jis labaui gerai apibudina lietuviu mastyma.

Teisingai…

smagu buvo paskaityt Cha cha

Mane nervina toks mastymas,tegu jie dabar pasiziuri,kaip paprasti zmones Rusijoj gyvena,atsoktu manau fantazija prasytis pas rusus greitai.Kiek rusu pazystu visi nori begti is ten

Šypsena

Taip Tiesa Taip Cha cha

Cha cha

JOooooooooo Šypsena

Labai liuks eilerastis Gerai

zjbs eilerastukas! Cha cha Gerai

neblogas Kietas

ar tik tai nebus rinkimu agitacija??? Laimingas

neblogas eilerastukas… Šypsena

geras… Taip Laimingas

t a i p !!! eilerastukas geras. tik kad uspachovas nelabai man patinka, tai visa poema gadina.

tikras moralas Nekaltas