Teise buti tradiciniais ir teise turet tradicines paziuras

Teise buti tradiciniais ir teise turet tradicines paziuras

isvis cia visokie homoseksualai transeksualai tersia nuodija visuomene skaitau kad kokiu gimiai tokiu turi but…jei gimiai vyru turi elgtis kaip vyras ir atlikt vyriskas pareigas, jei moterim tai moteriskas, ir kam reik priestarauti gamtos desniams, kurie jau nusistoveje tukstancius metu, ko pasekoje reiskia kad jie yra teisingi ir taip turi but o ne taip kad nori buni vyru nori buni moterim. Niekad zmonija negalejo pasirinkti kuo gimti vyru ar moterim tai kodel dabar turetu but kitaip?

Gerai, tarkim nepastebiu jūsų kaip "intelektualo" įžeidinėjimų. Tai dabar konkrečiau galima? Kokios mano pareigos mažumų atžvilgiu? O mažumos daugumos atžvilgiu pareigų neturi?
Kokias tamsta senąsias demokratijas turite galvoje? Senovės Graikiją? Tuomet Senovės Graikijoje, kur beje gimė demokratija, buvo ostrachizmo principas. Žinote kas tai yra? Šiuolaikinės valstybės iš savo "demokratijos" šį principą išmetė, todėl dabar turim ne demokratiją, o kažkokią parodiją, kur ne mažuma derinasi prie daugumos, bet dauguma prie mažumos ir tai mano nuomone nėra demokratija, o anarchija, diktatūra.

pritariu
ir klausiu moderatoriu, jei jie netycia prabustu is aklumo:
kodel mano tema uzrakinta, o sitas briedas - ne?