teip
didele
laminatas
jo bl. maketa taip pasikrove i bagazine ir tada is savo uzmiescio namo tas architektas vaziavo i savo biura idomu kad atveze
pagalvojau kad katafalkas.
cool story rafis, kaip su volvo deze reikalai ?
aš tai kai vežiau savo veselinį tortą, tai kaip su kiaušiniais variau. bbd, daugiau nenoriu
cls cia ?
weregfgfg. Istorija ilga su xc70, paemiau is shadeauto uz gan gera kaina. Pasirodo nebuvo nieko(ne tik motoro), bet ir razdatkiu, generatoriu, turbinu, xujinu, siurbliu… karocia… Susudziau vien i dalis stuka euru viskas ok, motoras su 110 prabegu is anglo ir likusiom dalim tokio pat kilometrazo. Susukom viska, nevaziuoja padla
Tai dabar reik vel dziaut motora, lupt deze vel pistis. Karocia tipo sako greiciausiai meistras kausas dedamas deze su pusle supiso dezes siurbli, nes nera spaudimo. Arba isvis bus olandai *****ai xujova deze imete. Jei bus mano meistro kalte, tai siurblys klaipedoj 120e su darbu ir dalim. TIk riek deze istraukt ir tada vaziuos. Tik bbz ka as begausiu uz ta triperi nes man savikaina 3e jau stovi o metai seni 02 atrodo
sharasito shooting breikas o ar cls ar koks tęen dar buvo bbz
O aplamai ar verta taip krustis del tokios auto?
vyriausias paliubomu neverta nx isvis su tais triperiais krustis Kazkaip kipsas ar kas uzrode skebima, ziuriu lietuvoj tokie nuo 2500eu, ten stovi 1700eu~ paskambinau sako motoro defektas olandas, nu ok. Skaiciuoju parvezimas 350 motora remontuot, blogiausiu atveju kita det, kitas 300euru. Stovis gan geras, uz 2700 per kelias dienas iseis. Nu ka is oro pasidaryt ten 400eu ka ne varke. Paskui paaiskeja kad nera nieko nx
tuscias gryzo.
Visada taip buna, as kai skaiciuoju masinai samata, tai nuo 1000 iki 2000 euru uzmetu, smulkmenom nenumatytom, nes visada buna kazkas, jei pasiseke ir nera, tai tada islosi.
derinu dabar as irgi is shaden viena masina 650 eur jau nuderejau, spaudziu dar 200 eur, ziuresim ka gausiu
vyriausias, perkant is europos i lietuva, smulkmenom uzsimesti negali, nes nesigauna matematika niekaip cia tiesiog viskas kitaip nx
cia islosi tik tada, jei gryzta geriau nei tikejaisi, o tikiesi visada i pacia geriausia puse
Cia reik rist su varymu i lietuva, nes cia tokia tundra kad kuda nx
sixeri bet logiskai imant, jei vieta tinka, butas ± normalus vistiek eini apsiziuret, tai ateis ir apsiziures kaip kas atrodo. Aisku cia imete daugiau ne pati buta o rombus, bet tai man px zmona cia sumete tegul pardavineja Per savaite nei viena zvanoko. Gerai kad uz paskutinius neemiau vieno buto senamiestyje, buciau strigas su tuo savo, matyt reik pigiau pardavinet.
cia taip paatviraujant jei i 15min neparasys. is shadeauto pirkau pezuka 407, nu tipo viskas zjbs, rida tikra 260~ tvarkingas bolia menia, skurdi tik komplektacija, nu su parvezimo lt stojosi 1950+350 lygu 2300eu, brauktas vienas sonas, gryzta pasirodo iki ledo ir kitam sone reik padazinet dureles abi, nu ka visos keturios dureles ir sparnas priekinis kazka keiciant kazka tik paspakliuojant 300e su poliravimu. Nu ka plius dar cheminis salono. Nu atsistojo 2600eu auto.plius.lt/skelbimai/peugeot-407-2-0-l-universalas-2005 -dyze linas-4291647.html?mano_skelbimas=1pardavineju uz 2900 pradine kaina, nei vieno skambucio jau savaite. Nu viskas kaip ir px, atsirastu gal klientas kazkada po kokio menesio, bet beda ta kad dar padla smagratis biski barska
tai *kekšė* jei pagal aprasyma ledinio niekas neperka, atvaziuos isgirs smagrati(gudresnis-o dabar visi tokie), tai sakys pasol nx uz 2400 atiduok gal paimsiu
vat tau ir biznis i lt varyt… spek ar sake pardavejas olandijoj kad smagratis barska…
ir cia taip su visais senais triperiais… is jav irgi buna niuveskiu-keli draugai varo, bet tai imi pista perpista, zinai kad bent jau vedasi ir bedu su visokiom sankabomir forsunkem tikrai nebus,ne taip kaip is de paimk pista, tai prie to pacio smagratis barska, dumina, turbina svilpia ir vedasi sunkiai nes forsunkes jau kajuk
Na ir biski kita matematika, kai nuo masinos lieka maziausiai 5000euru, tai sunkiai kazkas gali islysti, kad tokia suma tektu sukisti, man va siu metu blogiausias variantas buvo audi a4 2012 metu, tai is planuotu 6000euru uzdirbau tik 3500