TDi

TDi

Atvaziuoja is vokieciu 4.2 TDI,tai bus proga normaliau patestuot autobusa sita Šypsena Apkabinimas

papasakosi

kam cia idomu?

man Taip

Qrmis-o cia visos foto su “idomiom” temom? Nekaltas

o beja kodėl po foto pavadinimu i ne raudona? Ar čia ta be turbo ar kaip ten jie?

Karolis-juoda “i” rimciau nei raudona Cha cha

Qrmi mums varguoliams smalsu. TV6 top gear šitą tik po kelių metų testuos Liūdnas

RM, ne taip supratai, as realiai noriu suzinot dalyvius, kam idomus toks Q7, kaip automobilis, nesuprask, kad rasau piktai MirktEsme, man, 1000 metu tokia masina, kaip Q7 nereikalinga, neidomi… nematau jos paskirties, neissiskiria man ji, nei dizainu, nei kazkokiom kitokiom savybem. Lygiai taip pat nesuprantu zmoniu ir jas perkanciu Šypsena

svarbu hondos išsiskyria Juokiasi

soprano, bandei kazka protingo pasakyt? neiseina su 20g ane?

Suprast ir nereikia tu zmoniu kurie perka tokias auto kaip sita,cia tik ju reikalas Šypsena Mirkt

na mano 20g daugiau nei tavo 2g Mirkt

RM, o as noreciau suprast, zinot priezastis, KODEL? gal pakeisciau mastyma, arba izvelgciau kazka tokio… gal ir man tokios prisireiktu Šypsenasoprano, antras bandymas lygiai toks pat Blogai, gal trecias kartas nemeluos?

trečias Gerai

deja… Ne

teko su a8 4.2TDI po ukmerges plenta pakursuot,ble smagiai lupa Ufff Cha cha

Liūdnas

q7 turi dvi paskirtis - kad USA namu seimininkem butu kur pirkinius susidet, ir prakutusiem lt verslininkam/gangam pointavotis Taip